ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 nasıldır?

Merhaba. +8 GB RAM eklemek istiyorum bu bilgisayara bende. Sizce "https://www.hepsiburada.com/crucial...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.4.6" RAM uyumlu mudur?

Bu masaüstü için hocam. 10 gün falan beklerim diyorsan buradan almak daha mantıklı. Kargo ücreti vs derken 520TL'ye geliyor. Benim vaktim yok bekleyemem dersen N11'de kuponla 700TL'ye gelir. Laptopun içinde ki Samsung marka ramin aynısı olsun dersen ben laptoptan çıkardığım 8gb rami satıyorum.
Amazon.com.tr
 
Ideapad'in soğutması hakkındaki kısma attım hocam, soğutmalari genel olarak kötü değil boşta bile ısınacak duruma geldiyse bakımları yapılmamıştır yüksek ihtimalle.
 
Kardeşimde Lenovo ideapad Gaming 3 var Cihaz normal internette video izlerken bile yanıyor resmen. Ben bi ara parmaklarım yanıyo sandım. Pubg denedim bilgisayarında bilgisayar ateşe konulmuş metale döndü resmen. Yani öyle her denilene kimse inanmasın. İşlemci ekran kartı güçlüyse WATT değeri yükseldikçe ısınacak tabiki kardeşim. Şu ısınmıyor diye bişeymi var. Ne olursa olsun bir gaming laptopu mutlaka soğutucu standla kullanmak daha uzun ömür ve sağlıklı oyun sağlıyor. TUFF A15 in daha iki günlük sahibiyim cihazın sıcaklığı arttığı an fanlar direk turbo hızda soğutuyor ve gerçekten başarılı bu konuda. Zalman 2000 Model 20cm fanlı soğutucu aldım daha kutusunu bile açmadım. Bu akşam açıp standında kullanmaya başlicam. İlk izlenimlerime dayanarak söylüyorum laptop ısınıyor yanılgılarından bi çıkalım artık. Enerji ve performans yükseldikçe Cep Telefonu da ısınır Laptop ta ısınır arkadaşlar bunu soğutmanın yollarını siz bulacaksınız. Yani uzun lafın kısası Laptopun kasası 5 derece +- farkettirir. Geri kalan parçalar aynıysa ya performans düşürecek sizden izin almadan yada haliyle kendini ısıtacak parça olay bu.
Hocam kardeşinizdekini bilemem de sevgilimde gen 6 ideapad gaming 3 var ryzen 7 5800h ve yanılmıyosam 90w 3060(105 de olabilir) ne ses yapıyor ne ısınıyor buz gibi bilgisayar izlediğim videolarda da aynı şekilde sizinki belki eski jenerasyon olduğundan öyledir ya da bir sıkıntısı vardır
 
Ürünü şimdi sipariş edeceğim. Ürün hepsiburada'da(https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-p-HBCV000046NLFC?url_src=and-product-detail) ve trendyol'da teknorya diye bir satıcıda var (ASUS Tuf Gaming A15 Fa507nu-lp053 Amd Ryzen 7 7735hs 8gb 512gb Ssd R4050 144 Hz Freedos 15.6" Fhd Fiyatı, Yorumları - Trendyol) hangisinden almalıyım, sizce hangisi güvenilirdir?
Hepsiburada fiyatı şu an en iyisi. Premium üyeliği olana ve visa kartla alışveriş yapana da 1000lira indirimi var, 22.250 süper fiyat. Almayı düşünen kaçırmasın
 
HB'den dün aldım bugün hem 150 lira fiyat düştü, hem de VISA indirimi geldi...

Şans...

Neyse, bir sorunum var. USB Disk kutusu ile SSD disk bağlamaya çalışıyorum, disk management'te diski görüyor, disk biraz geç de olsa da görünüyor ama çift tıkladığınızda açılmıyor. Ne kadar beklerseniz bekleyin açmıyor. Hatta kitliyor bir nevi cihazı.

Diski farklı bir bilgisayara takınca açabiliyorum.

Sanki bir sürücü sorunu gibi geliyor ama hatalı ya da eksik sürücü de görünmüyor. MyAsus'ta da her şey normal.

Yine USB olan bir SATA diskim vardı, onu bağlıyorum sorun yok. USB kutulu SSD'ler (birden fazla denedim bu arada) bir türlü çalışmıyor...

Benzer sorun yaşayan var mı?
 

Geri
Yukarı