ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 nasıldır?

mmircat

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum daha önce bu tarz konular açılmış ama aklımda birkaç soru kaldı. Öncelikle bu fiyata daha iyi bir laptop var mı? Ayrıca laptop da driver sıkıntısı yaşayan ve ekran kartının 100W üstüne çıkmadığını söyleyenler olmuş forumda, şu anda herhangi bir sorun yaşayan var mı bu konularla ilgili?

Hocam bende laptop bakıyorum ve ASUS TUF almanızı önermem fiyatına göre iyi olsa da cihazın donanımı içeri adamakıllı soğuk hava girmesini engelliyor bu da ekran kartı ve işlemcinin aşırı ısınıp performansını kötü engelliyor.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82k20256tx-pm-HBC000040CF4K onun yerine şu an halı hazır 5000TL indirimde olan şu bilgisayarı almanızı öneririm şu an fiyatı AMD Ryzen 5 5600H versiyonundan bile daha düşük.

Driver sıkıntısı hiç yaşamadım direkt olarak MediaTek sürücüleriyle geldi. Fakat işlemci sıcakları çok yüksek sadece benim değil forumda birkaç kişide daha gördüm. Performans sorunu yaşıyorum servise göndereceğim bir problem var mı yok mu baksınlar. Gelince piyasa fiyatının altına satarım.

Genelde fazla zorlamıyacağım. Bu fiyata daha iyisini göremedim ayrıca sürekli klima açık olacak ve laptop soğutucusu da olacak. Önerileriniz için teşekkürler. Isınmadan başka sorun yok gibi görünüyor o zaman.

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin kasada kusur olarak diyebileceğimiz tek şey işlemci sıcaklığı ortalam 85-90 derece gidip geliyor ki bana göre gayet uygun bir laptop standı alırsanız altı boş olanlardan sabit 85 derecelerde kullanabilirsiniz piyasada bu fiyata daha iyisi yok.

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin kasada kusur olarak diyebileceğimiz tek şey işlemci sıcaklığı ortalam 85-90 derece gidip geliyor ki bana göre gayet uygun bir laptop standı alırsanız altı boş olanlardan sabit 85 derecelerde kullanabilirsiniz piyasada bu fiyata daha iyisi yok.

Teşekkür ederim.

Oyun esnasında 85 90 derece sıcaklıklar bir laptop için idealdir. Gidip de 3060 almanızı kesinlikle önermem bu bütçede.

Ben CPU Boost özelliğini kapattım ve işlemci sıcaklığı hissedilir derecede düştü, performansı yine iyi. GTA V, Hogwarts Legacy gibi oyunlarda Turbo Boost kapatmazsam 85 dereceleri görüyordu. Kapattıktan sonra sıcaklık Legacy'de 70'lerde, GTA'da 65'lerde geziniyor. Oyuna göre değiştiriyorum açıkçası. Bu anlattıklarım masada sıfır konumundayken geçerli sıcaklıklar. Altına stant koyulsa daha iyi olur. Driver sıkıntıları da kalmadı güncellemelerle her şey yerine oturdu. ASUS'tan memnunum tavsiye ederim.

Biliyorum daha önce bu tarz konular açılmış ama aklımda birkaç soru kaldı. Öncelikle bu fiyata daha iyi bir laptop var mı? Ayrıca laptop da driver sıkıntısı yaşayan ve ekran kartının 100W üstüne çıkmadığını söyleyenler olmuş forumda, şu anda herhangi bir sorun yaşayan var mı bu konularla ilgili?

Ekran kartı 4060, ram 16. Fiyat ideal diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı