ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 nasıldır?

@ilhami Yeşil teşekkür ederim hocam, ortam karanlık iken de mi aynı şekilde oluyor ekran. Çunku bu lanet olası sızmalar karanlıkta belli oluyor da ondan soruyorum :D
Rica ederim, ne demek.
Sızmayla alakalı fotoğraf istiyorsan daha önceden tartışmıştık. Eski konuşmalara bakarsan bulursun.
 
@İlhami yeşil CPU sıcaklığı için hangisinin gösterdiği değer daha doğrudur Armoury Crate cok fazla gösteriyor hep Google giriyorum cıkıyorum 80 derece falan gösteriyor CPU.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-05-01 225408.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-01 225408.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 55
@İlhami yeşil CPU sıcaklığı için hangisinin gösterdiği değer daha doğrudur Armoury Crate cok fazla gösteriyor hep Google giriyorum cıkıyorum 80 derece falan gösteriyor CPU.
biri 66 diğeri 68 derece gösteriyor çok fark yok ki.

benimde bi sıkıntım var çözüm bilen var mı msi afterburner açtığımda gpu saat ve bellek mhz si en yükseğe çıkıyor. Bu nedendir. Nvidia denetim masasına baktım güç modu performansta değil.ASUS GPU TWEAK III Açınca veya GPU-Z Zçınca da aynı durum oluyor

BU AFTER BURNE AÇIK DEĞİLKENKİ DURUM
1682971704833.png


BU AFTERBURNER,GPU TWEAK VEYA GPU-Z PROGRAMLARINDAN HERHANGİ BİRİ ÇALIŞTIĞINDA GPUNUN SAAT HIZI

1682971903349.png
 
Son düzenleme:
Biri 66 diğeri 68 derece gösteriyor çok fark yok ki.

Benim de bir sıkıntım var çözüm bilen var mı MSI Afterburner açtığımda GPU saat ve bellek MHz'si en yükseğe çıkıyor. Bu nedendir. NVIDIA Denetim Masası'na baktım güç modu performansta değil.

Mesela oyun da ms after ve Görev Yöneticisi 75 diyorsa Armoury Crate ve Core Temp hep 16 17 derece fazla gösteriyor.

Hepsi aynı göstermesi lazım ki, bazılarının tepki süresi daha uzundur belki.

Armoury Crate girdiğimde sıcaklık hep bir anda 10 15 derece artıyor.
 
MUX kapalı iken dahili ekran kartı olarak Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı'nı kullanıyordu. Çünkü AMD işlemci Driver'ını indirmediğimi fark ettim sonradan. Sebebi buydu o kadar düşük FPS almamın. Tuhaf olan şey tamam MUX'u açmadım ama ( GPU Armoury Crate'de standart moddaydı yani) ekran kartı olarak Windows grafik ayarlarında RTX4050 seçiliydi? MUX'u bir kereliğine mahsus açmak zorunda kalmak tuhafıma gitti. Ondan sonra kapattıktan sonra sorun yoktu mesela. Sorun çözüldüğü sırada da AMD Driver'ı kurulu değildi bu arada. Zaten kurduktan sonra da pek bir değişim olmadı FPS'te.

Sebebi standart modda kullansan da iGPU görüntüyü veriyor, driverini indirmedigin için de düzgün çalışmadı muhtemelen. Ultimate moda aldığın da iGPU tamamen aradan çıkıyor.
 
hocam bu ram masaüstü pc için değil mi ben amazon'dan aldım hem fiyat daha uygun


DVI monitörümü bu laptopa bağlayabilir miyim?
Bir de 2 tane bu ramden takmak istiyorum; Amazon.com.tr
2x16 yerine ayrı ayrı 16 almanın bir farkı olur mu?
bende aynı ram'dan aldım 2 adet
 
Alakası bile yok, adamlar özel olarak tasarlamış onu. Kasaya harici esneme yapmayalım diye adamlar özel sistem yapmış. Siz yanlış işlem uygulamışsınız. İnşallah cihaza hasar vermediniz.


Aynı bu şekilde, adamlar çıkarmayın demiş.
bende diyorum bu vida neden çıkmıyor :) valla bende arkadaş gibi biraz uğraşıp çıkarttım o vidayı, herhangi bir sorun yaşamadım
 

Geri
Yukarı