ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 vs ASUS TUF Dash F15 FX517ZM-HN073

nyrvir

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Öncelikle Technopat'ta yeniyim konuyu doğru başlıkla mı açtım ya da doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat herhangi bir yanlışım varsa kusuruma bakmayın.

Bir laptop alacağım ve bunun ASUS'ya da Lenovo Legion olmasını istiyorum. ASUS'a biraz daha yakınım ve bu yüzden onun üzerine yüzeysel araştırmalar yaptım ve birkaç laptop buldum ve sistemler genelde benzer olsa da fiyat farkları biraz var. Neden fiyatları bu kadar farklı veya aralarında eski özelliklere sahip olanlar mı var bilmiyorum bu yüzden sizden yardım rica ediyorum. Yazılım mühendisliği okuyorum ve hem oyun(aman aman değil) hem de yazılım için kullanacağım.
Bütçe maksimum 30k olur. Zorlarsam belki 2-3K daha koyabilirim üstüne.

Bu laptoplar arasında görünürde olan donanım farkları (misal RAM, işlemci, ekran kartı, SSD boyutu) dışında bir fark var mı ben anlayamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Bu bütçe ile bunlar arasında en fiyat performans olanı hangisi? Hangisini seçmeliyim? Tabii ki alternatiflerinize de açığım.
Gerekirse RAM ya da SSD desteği yapabilirim 512 GB SSD ve 8GM RAM için, o sorun değil.

https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-a15-fa507nu-lp052-amd-ryzen-7-7735hs-8gb-ddr5-512gb-ssd-6gb-rtx4050-15-6-144hz-dos-p-687053896?boutiqueıd = 61&merchantıd = 589276.

İkinci ve üçüncü linkteki aynı ürün. Satıcı farkı var sadece. Aşağıdaki linkte daha ucuz. Kaçırma derim:

3. linktekini al derim.
öneriniz için teşekkür ederim

İkinci ve üçüncü linkteki aynı ürün. Satıcı farkı var sadece. Aşağıdaki linkte daha ucuz. Kaçırma derim:

ekran kartları farklı hocam

öneri için teşekkürler

Attığınız son İkisi de 4060 görünüyor hocam ben mi yanlış görüyorum.
2. ve 3. demişsiniz hocam ve onlar şunlar:

4 laptop var konuda sanırım sizde farklı görünüyor. kusuruma bakmayın yanlış anlaşıldıysam.

2. ve 3. demişsiniz hocam ve onlar şunlar:

4 laptop var konuda sanırım sizde farklı görünüyor. kusuruma bakmayın yanlış anlaşıldıysam.
Pardon hocam 3 ile 4 aynı haklısınız. 4 zaten stokta görünmüyor

Ben ASUS TUF A15 4060 kullanıyorum. Bu saatten sonra 3060a yönelmeyin, en kötü 4050 alın.

İkisinin arasındaki fark nedir acaba?

@UTKUOZER satıcı farklı.

Bir de RAMlerde farklılık olabilir ama emin değilim. Tek slot çift slot mantığı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı