Alınmaz, işlemcisi zayıf ve soğutma performansı kötü.
En ucuz Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007WTR i5-12450HX 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 23.999,00 TL'den başlayan...
www.akakce.com
Hocam güçsüz olduğuna emin misiniz?
i5 12450HX ile kağıt üzerinde kıyaslaması.
Ne yazık ki direkt karşılaştırmalarını bulamadım dolaylı olarak karşılaştıracağız, burada i5 12450'nin H modeliyle kapışması, anı FPS değerleri fakat soğutma ve işlemcinin kullanayım değerleri konusunda daha başarılı.
H vs HX modellerinin kapışması, aralarında fark neredeyse yok.
Mod olarak verdiğiniz bilgilere dikkat etmeniz araştırmanız gerekiyor. Ben AMD ve ASUS olduğu için ASUS modelini tercih ederdim.
Ek olarak şimdi araştırma yaptım, soğutma konusunda laptopları, ne yazık ki bire bir modellerini bulamadım.
Buradaki kıyaslama Asus Tuf için daha yararlı ama yine de kesinlik belirtmeyeceğim.
RTX 2050 ile kombine edilmiş Ryzen 5 versiyonu aynı sıcaklık değerlerine sahip
hx modelini bulamadım ama arada bir fark çıkmayacağından eminim.
İşlemcisi kötü, soğutması kötü gibi söylemleriniz yanlış ve lütfen bu konularda araştırmadan yorum yapmayın, yorumunuzu okuduğum da benim morelimi bozuldu çünkü Asus Tuf u çok beğenmiştim, Asus'un kendi sitesinde şuan 24k şahsen onu almayı düşünüyorum.