ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP159 laptop alınır mı?

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Ben de aynı laptopu sipariş ettim.
Siz RAM eklediniz mi?
RAM ve SSD öneriniz var mı?

8 GB RAM ekledim hocam. Eklediğim RAM şu birebir uyumlu çalışıyor.

SSD olarak da önümüzde ki ay şunu alıp ekleyeceğim ben.

Bu ASUS laptopu kullananlar panel hakkinda bilgi verebilir mi? 25 ms diyorlar sıkıntı oluyor mu? Şu an kullandigim 5 6 ms falan.

5-6 ms ekrandan geçersen rekabetçi oyunlarda (CS2, Valorant vs.) Biraz ghosting fark edebilirsin. Ben öncesinde kötü bir ekran kullandığım için fark etmedim herhangi bir şey. Zaten rekabetçi oyunda çok oynamıyorum. Test amaçlı o oyunları denedim bir şey fark edemedim. Ama renk doygunluğu olarak %100 sRGB olduğu için çok iyi bir ekrana sahip. 250 nit olarak geçiyor ama ekran 300 nit parlaklığa sahip. Parlaklık olarak ve renk canlılığı olarak gayet güzel. Ms değeride OverDrive ile bence biraz daha düşük. 25msten düşüktür 13-14 ms civarı olduğunu tahmin ediyorum OverDrive ile birlikte.

Son düzenleme:
8 GB RAM ekledim hocam. Eklediğim RAM şu birebir uyumlu çalışıyor.

SSD olarak da önümüzde ki ay şunu alıp ekleyeceğim ben.

5-6 ms ekrandan geçersen rekabetçi oyunlarda (CS2, Valorant vs.) Biraz ghosting fark edebilirsin. Ben öncesinde kötü bir ekran kullandığım için fark etmedim herhangi bir şey. Zaten rekabetçi oyunda çok oynamıyorum. Test amaçlı o oyunları denedim bir şey fark edemedim. Ama renk doygunluğu olarak %100 sRGB olduğu için çok iyi bir ekrana sahip. 250 nit olarak geçiyor ama ekran 300 nit parlaklığa sahip. Parlaklık olarak ve renk canlılığı olarak gayet güzel. Ms değeride OverDrive ile bence biraz daha düşük. 25msten düşüktür 13-14 ms civarı olduğunu tahmin ediyorum OverDrive ile birlikte.
Hocam peki bu laptopun şarjı video izlerken kaç saat gidiyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı