ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP039 vs. ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023

Acerlar da ısınma sorunu olabiliyor. Almadan önce bu modelin oyun test videoları varsa youtube da fln bir izle istersen.

ben satın alan kadar hepsiburada stokları tükenmiş bile beklesem aynı fiyattan gelir mi tekrar sizce (en ucuz vatanda var sanırım şuan 29.283₺ ama 8gb ram ile geliyor)

KC3000, P5 plus yada 980 pro normalde en pahalıları 980 proydu, 400 lira indirime girmiş kaçırma bence. Kimse Samsungun kalite ve uzun ömrünün yakınından geçemiyor.
hocam rica etsem link atabilir misin sana zahmet

Acerlar da ısınma sorunu olabiliyor. Almadan önce bu modelin oyun test videoları varsa youtube da fln bir izle istersen.
Nitronun soğutması TUFtan iyi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur kardeşim ne zahmeti:

Vatana sık sık bak %8 web indirimi çıkıyor 2400 lira düşer. Bu nitroyu web indirimiyle 25300e almıştım, zırt pırt çıkıyor biraz şans lazım sadece.

Yeğenimde var Ryzen 5 li Nitro modeli aşırı ısınıyordu, geçenlerde işlemciyi yaktı. Oyunlarda Fps te aşırı düşüyordu son zamanlarda. Malzeme kalitesini de ben beğenmedim açıkcası. Ama bu modeli bilmiyorum araştırmakta fayda var. Acer çok kaliteli bir marka değil sonuçta.
Malzeme kalitesi derken, termal macunu tazelemek için içini açmıştık, soğutma sistemi ve iç parçaların yerleşimi ve kalitesi hiç iyi değildi.

çok teşekkürler

Araştırmadan hiçbir ürün alınmaz, Acerdan çok daha pahalı ama soba gibi yanan bir sürü laptop bulunmakta bakınız, Dell! Bu son çıkan Nitro serisi fiyat performans şampiyonu, soğutmadan, donanım kalitesine. Kötü sadece iki yanı var, biri ekran kalitesi diğeri pil ömrü.

çok teşekkürler
Önemli değil kardeşim

2 gün önce aldım bu notebook u . 2*16 crucial kit ddr5 4800mhz ram de taktım. Performansı ve kalitesi çok iyi, bu fiyat bandında rakibi yok gibi, tavsiye ederim.
Sıcaklık durumu nedir?

8 gb rtx 4060 mobile alınırmı

içerisinde ramle takılı gelmiyor mu neden kendiniz taktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…