ben satın alan kadar hepsiburada stokları tükenmiş bile beklesem aynı fiyattan gelir mi tekrar sizce (en ucuz vatanda var sanırım şuan 29.283₺ ama 8gb ram ile geliyor)
KC3000, P5 plus yada 980 pro normalde en pahalıları 980 proydu, 400 lira indirime girmiş kaçırma bence. Kimse Samsungun kalite ve uzun ömrünün yakınından geçemiyor.
Yeğenimde var Ryzen 5 li Nitro modeli aşırı ısınıyordu, geçenlerde işlemciyi yaktı. Oyunlarda Fps te aşırı düşüyordu son zamanlarda. Malzeme kalitesini de ben beğenmedim açıkcası. Ama bu modeli bilmiyorum araştırmakta fayda var. Acer çok kaliteli bir marka değil sonuçta.
Malzeme kalitesi derken, termal macunu tazelemek için içini açmıştık, soğutma sistemi ve iç parçaların yerleşimi ve kalitesi hiç iyi değildi.
Yeğenimde var Ryzen 5 li Nitro modeli aşırı ısınıyordu, geçenlerde işlemciyi yaktı. Oyunlarda Fps te aşırı düşüyordu son zamanlarda. Malzeme kalitesini de ben beğenmedim açıkcası. Ama bu modeli bilmiyorum araştırmakta fayda var. Acer çok kaliteli bir marka değil sonuçta.
Malzeme kalitesi derken, termal macunu tazelemek için içini açmıştık, soğutma sistemi ve iç parçaların yerleşimi ve kalitesi hiç iyi değildi.
Araştırmadan hiçbir ürün alınmaz, Acerdan çok daha pahalı ama soba gibi yanan bir sürü laptop bulunmakta bakınız, Dell! Bu son çıkan Nitro serisi fiyat performans şampiyonu, soğutmadan, donanım kalitesine. Kötü sadece iki yanı var, biri ekran kalitesi diğeri pil ömrü.
2 gün önce aldım bu notebook u . 2*16 crucial kit ddr5 4800mhz ram de taktım. Performansı ve kalitesi çok iyi, bu fiyat bandında rakibi yok gibi, tavsiye ederim.
Bütçen yetiyorsa kesinlikle 4060ı al 8 GB vrami var, 4050 ise sadece 6 GB birde üstüne memory busı sadece 96 bit. 1-2 yıla çıkacak oyunları geçtim bugün bile 1080p ultrada vram sorunları yaşarsın o kartla. Özellikle konsoldan pcye geçen oyunlarda absürt vram kullanımı oluyor, last of us gibi. 4060'ın bandwidthte iyi değil memory busı sadece 128 bit ama yine 4050den çok daha iyi, saf güç olarak da çok daha avantajlı aradaki fiyat farkına değer. İlla bütçe kısmak istiyorsan 3060 140 wattlı bir laptop al oda 6 GB ama memory busı 192 bit vram zorlayan oyunlarda 4050den çok daha iyi performans gösteriyor..
Evet kendim taktım. Ama arka kapak biraz zor çıkıyor. Vidaları sökmek yeterli olmuyor. Vidayı söktükten sonra plastik alt tarafı kıvrım yerinden hafifçe kanırtmak gerekiyor. Gitar penası varsa öneririm, biraz açtıktan sonra kredi kartı ile de devam edebilirsin açmaya.
Benim de merak ettiğim bir konu var. SSD 2TB a kadar yazıyor sitesinde, 2 adet SSD nvme yuvası var. 512 nin yanına 2TB KC3000 almayı düşünüyordum ama, görmeme riski olur mu acaba, 1 TB mi alsam riske girmeden karar veremedim.