ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP039 vs. ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023

2 TB aldığın SSD'nin bir kısmını zaten işletim sistemi alacak. Bu yüzden sistemde SSD'n gözükecektir.

Ama Windows gene 512'lik diskte olacak. Buna rağmen işletim sistemi kırpar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kırpmadan nasıl aktif olacak :D? Elbette kırpar.
Yok benim emin olamadığım şu. Notebookta 2 tane nvme 2 slot var. 1 tanesi şuan dolu 512gb , 2.slot boş. Oraya 2tb alsam, toplam 2,5tb lık ssd donanım olacak. Ama Asus'un sitesinde 2TB a kadar desteklendiği yazılmış. 2tb takarsam ne ile karşılaşacağımdan emin olamıyorum sadece.

Yok benim emin olamadığım şu. Notebookta 2 tane nvme 2 slot var. 1 tanesi şuan dolu 512gb , 2.slot boş. Oraya 2tb alsam, toplam 2,5tb lık ssd donanım olacak. Ama Asus'un sitesinde 2TB a kadar desteklendiği yazılmış. 2tb takarsam ne ile karşılaşacağımdan emin olamıyorum sadece.
Muhtemelen tek slot için 2TB'tır. Yine de tavsiyem, Asus müşteri hizmetlerini ara. Onlara sorarsan en net bilgiyi alırsın.

peki sizce bu fiyata bu laptoptan iyisi var mıdır ya da biraz daha bütçe kasıp
bunu almak mantıklı mıdır sizce ?

Bu ürünü bende merak ediyorum Asus tuf a15 4060 ile bunun arasında çok kaldım vram her ikisinde de 8 gb bilgisi daha yüksek arkadaşlar yorumlarsa çok makbule geçer.

Bu ürünü bende merak ediyorum Asus tuf a15 4060 ile bunun arasında çok kaldım vram her ikisinde de 8 gb bilgisi daha yüksek arkadaşlar yorumlarsa çok makbule geçer.
Bende 4050'li versiyonu var. Şahsen çok memnunum. Tavsiyem hangisine paranız yetiyorsa onu alın. Oyun oynuyorsanız eğer, 4060 daha uzun ömür sunacaktır. Fakat diğer koşullarda ikisi de neredeyse aynı konforu sağlayacaktır.

Tuf a 15 4060 modelini kullandım hepsiburada üzerinden tekrar aldım ilk aldığımda Farklı satıcıdan 30k almıştım iadem kabul edildi hb üzerinden tekrar daha uygun fiyatlı aldım. Benim tek sıkıntım ips glow idi ekranı elimle hareket ettirirken dahi glow oluyordu, başka bir sıkıntısını görmedim.

IPS glow peki çok rahatsız edici düzeyde mi yoksa makul kabul edilebilir derecede mi dostum

Bende 4050'li versiyonu var. Şahsen çok memnunum. Tavsiyem hangisine paranız yetiyorsa onu alın. Oyun oynuyorsanız eğer, 4060 daha uzun ömür sunacaktır. Fakat diğer koşullarda ikisi de neredeyse aynı konforu sağlayacaktır.

Genellikle oyun için alacağım ve seneye üniversiteye başlaycağım için ders işleri için de gerekecek o şekilde. Ama arada kaldım yani Acer için para zorlasam ona da yetiririm gibi ama değer mi aradaki farka iyi bilen birisi bunu yorumlarsa çok memnun olurum :)

Glow biraz bakış açısı, rahatsız etti ama ben en son 11 sene önce laptop satın aldığım için kabul edilebilir düzeyin ne kadar olduğunu bilmiyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı