ASUS TUF Gaming A15 FA507RM-HN082 vs ASUS TUF Gaming FA507RM-HN052

Bütçe
30.000
Config'ler aynı sayılır, ancak RAM modeli LCD modeli SSD kapasitesi gibi küçük farklılıklar bu tarz isimlendirmeler ile gösteriliyor. Aynı temel Hardware var, CPU gpu anlamında.

Özelikleri bire bir karsilastirin farkı bulursunuz.

Config'ler aynı sayılır, ancak RAM modeli LCD modeli SSD kapasitesi gibi küçük farklılıklar bu tarz isimlendirmeler ile gösteriliyor. Aynı temel Hardware var, CPU gpu anlamında.

Özelikleri bire bir karsilastirin farkı bulursunuz.
güzel mi peki pc? ısınıyor diyolar bu fiyat civarında daha iyisi filan var mıdır hiç

Piyasadan 2-3 aydır uzak kaldım. Net bir şey diyemem fiyat ile ilgili.
Isınan cihaz almayın!
Baş belası, yok throttlei yok kasmasi donması. Biraz daha para verin kafanız rahat etsin

TUF kasalar eskiden isiniyordu geçen nesle kadar ama bu nesil nasıldır bilmem. YouTube'da araştırabilirsiniz. FPS karşılaştırması da bulursunuz.

Ekran 2K ama 3060 2K ekran için o kadar güçlü bir kart değil ki güncel oyunlarda sıkıntı çıkarmaz mı?

Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. İçin rahat etmiyorsa 1080p 300Hz olan modelini alabilirsin.

Webcam yok ki abi bunda. Zoom'da ders yapacaklar nasıl kamera açacağım? Ayrıca kimse alıp değerlendirmemiş hiç sıkıntı olmaz mı?

Webcam lazımsa bu laptopu alabilirsin.

Sıkıntı olacağını zannetmiyorum. İçin rahat etmiyorsa 1080p 300Hz olan modelini alabilirsin.

Webcam lazımsa bu laptopu alabilirsin.
Acer olan çok ısınıyor mu başka param yok pc yanarsa oturur ağlarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı