ASUS TUF Gaming A15 FA507UI-LP126 ısınma sorunu var mı?

mahmut hundaı

Femtopat
Daha fazla  
Şu an 58 bin TL RTX 4070 ASUS TUF.
Onun yerine HP Victus 16 RTX 4070 i7-14700HX modeli var 55 bin civarı. Eğer ASUS TUF'un ısınma problemi varsa daha kötü panelli Victus'a razı olacağım.(iki ürüne de zam gelmiş 3 bin TL)Acer'e de baktım ama onda sıvı metalle uğraşmak lazımmış. Olduğum yerde o işlemi yapacak bilgisayarcı yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Kara Cuma veya kasım indirimlerini beklemek daha mı mantıklı bilemedim.

Onun yerine HP Victus 16 RTX 4070 i7-14700HX modeli var 55 bin civarı. Eğer ASUS TUF'un ısınma problemi varsa daha kötü panelli Victus'a razı olacağım.(iki ürüne de zam gelmiş 3 bin TL)Acer'e de baktım ama onda sıvı metalle uğraşmak lazımmış. Olduğum yerde o işlemi yapacak bilgisayarcı yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Kara Cuma veya kasım indirimlerini beklemek daha mı mantıklı bilemedim.
Hocam acerde sıvı metalle uğraşmak lazım değil kendisi uygulanmış olarak geliyor kim söyledi onu

ASUS TUF Gaming F15 kullanıcısıyım, yük altında 95-97 derece görüyordu, ghelper programı sayesinde işlemci hızını azaltarak dereceyi düşürebiliyorum.

Hocam sadece forumdaki Acer Nitro 16 ile ilgili sorunlara bakmanız yeterli.
Hocam tektük bazı cihazlarda yanlış uygulanma sorunu olabilir genelleme yapmak yanlış olur. Bir tanıdığın nitro 16sı buz gibi çalışıyor yükte 80 i geçmiyor bolta 35 derece dolaşıyor. İyi uygulanmış hali performansda çok fark yaratıyor

Hocam TUF A15 kullanıyorum. Performans modunda çok fazla fan sesine maruz kalmadan 90C civarı takılabiliyor bendeki setup. Bence tercih edebilirsiniz ama 50K civarı para veriyorum bunlarla uğraşmak istemiyorum derseniz de haklısınız.

Yanlis bilmiyorsam muhtesem kasim indirimleri baslicak 1 hafta sonra, aceleniz yoksa o indirimi beklemek daha mantikli gibi ben de indirim bekliyorum su an. Ayrıca ben olsam işlemcisi daha guclu olan Victusu tercih ederdim eger ekranla profesyonel bir isiniz yoksa.

Ek olarak hoşunuza giden modelleri youtubeda cihaztv kanalından inceleyebilirsin cok kaliteli bir kanal olduğunu düşünüyorum mutlaka bakilmali(reklam sayilmiyordur umarim)

Hocam TUF A15 kullanıyorum. Performans modunda çok fazla fan sesine maruz kalmadan 90C civarı takılabiliyor bendeki setup. Bence tercih edebilirsiniz ama 50k civarı para veriyorum bunlarla uğraşmak istemiyorum derseniz de haklısınız.

Bende A15 240W FA507 W 103 var Turbo'da ses çıkarıyor ama tadında bir ses 80'lerde geziyor performasn modunda bayağı sessiz 90'larda çok stabil öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı