ASUS TUF Gaming A15 işlemcisi 85 derece oluyor

Arkada Discord Spotify Opera ve Steam açıkken işlemci 85 derecelere çıkıyor normal bir şey mi?

Bende de A15 var Ryzen 7 modeli ve 95 derecede çalışıyor kökten soğutma sorunlu bence. Sizinki çok yük altında değil ancak yine de sıcak muhtemelen bakım zamanı gelmiştir.

Bende de A15 var Ryzen 7 modeli ve 95 derecede çalışıyor kökten soğutma sorunlu bence, sizinki çok yük altında değil ancak yine de sıcak muhtemelen bakım zamanı gelmiştir.
TUF serisi muadillerine göre daha sessi çalışmaya özen gösteren bir model yani ısınan bir model lakin ısınmaya dayanıklı pek sorun olmuyor sıcaklık değerleri kafaya takacaksanız TUF serisi asla alınmaz lakin sürekli değerlere bakıp sıcaklıklara bakıyorsanız TUF serisi kötü bir seri oluyor TUF modelinin verdiği sessizliği hiçbir muadili vermiyor biraz ne istediğniize bağlı.

Cihaz Turbo ve performans modda sürekli olarak Boost yapıyor bu da boşta bile sıcak çalışmasına sebep oluyor, ben Windows veya sessiz moda alıyorum oyun dışında gayet sessiz ve serin devam ediyor, cihaz Turbo'da idi size atmak için Sessiz'e geçtim biraz daha beklesem Fan'larda kapanırdı ki şu an İzmir sıcağında.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-05 201433.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-06-05 201433.jpg
    262,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran görüntüsü 2024-06-05 201513.jpg
    Ekran görüntüsü 2024-06-05 201513.jpg
    261,3 KB · Görüntüleme: 25
Cihaz Turbo ve performans modda sürekli olarak Boost yapıyor bu da boşta bile sıcak çalışmasına sebep oluyor, ben Windows veya sessiz moda alıyorum oyun dışında gayet sessiz ve serin devam ediyor, cihaz Turbo'da idi size atmak için Sessiz'e geçtim biraz daha beklesem Fan'larda kapanırdı ki şu an İzmir sıcağında.
sessiz modda bile min 67 falan görüyor son zamanlarda böyle olmaya başladı eskiden ısınma sorunu falan yoktu. Oyun oynamıyorken gayet serin ve sessizdi.

TUF serisi ısınan bir model GHz düşürmediği sürece sorun yok kullanabilirsiniz. Sessiz çalışmaya özen gösteren bir model hep böyleydi TUF serisi yapacak bir şey yok.
bu değerler bu seri için normal ise sorun yok ozaman teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı