ASUS TUF Gaming A15 LP037 ZI740 R7-7735HS alınır mı?

escanor12

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba.
Asus TUF Gaming A15 LP037 ZI740 R7-7735HS 15.6" 32 GB RAM 1TB SSD RTX4060 144Hz FreeDOS Gaming laptop alacağım. Ama pek bir bilgim yok bilgisayar ile alakalı. Soğutma sorunu var mı? Başka sıkıntıları var mı? Almak mantıklı mı?

Merhaba.
Asus TUF Gaming A15 LP037 ZI740 R7-7735HS 15.6" 32 GB RAM 1TB SSD RTX4060 144Hz FreeDOS Gaming laptop alacağım. Ama pek bir bilgim yok bilgisayar ile alakalı. Soğutma sorunu var mı? Başka sıkıntıları var mı? Almak mantıklı mı?

Kendim kullanıyorum biraz sıcak ama hiç sorunla karşılaşmadım. Yükseltmek için satacağım ama.

Soğutma olarak stabil çalışıyor diye biliyorum ama eğer ısınıyorsa maximum 90 derecede falan durar ben olsaydım alırdım ama freedos olanını almazdım ama sen eğer freedos yada windows benim için fark etmiyor diyosan alınır hen ryzen 7 zaten intel i7den %10 daha fazla serin çalışıyor bence 90 dereceden altıda olabilir.

Soğutma olarak stabil çalışıyor diye biliyorum ama eğer ısınıyorsa maximum 90 derecede falan durar ben olsaydım alırdım ama freedos olanını almazdım ama sen eğer freedos yada windows benim için fark etmiyor diyosan alınır hen ryzen 7 zaten intel i7den %10 daha fazla serin çalışıyor bence 90 dereceden altıda olab

Soğutma olarak stabil çalışıyor diye biliyorum ama eğer ısınıyorsa maximum 90 derecede falan durar ben olsaydım alırdım ama freedos olanını almazdım ama sen eğer freedos yada windows benim için fark etmiyor diyosan alınır hen ryzen 7 zaten intel i7den %10 daha fazla serin çalışıyor bence 90 dereceden altıda olabilir.
Önerebileceğin dizüstü bilgisayar var mı? Bütçem 40-50 bin arası

Ben kullanıyorum, benim gibi cihazı batarya ile oyun dışı işler için de kullanıyorsanız rakipsiz bir seçenek, ek olarak ekran konusunda Victus'dan net üstün. Ancak Ryzen 7 7735HS işlemcisi yer yer 140W'lık RTX 4060'a yetişmekte zorlanıyor ve keza Valorant gibi daha işlemci tabanlı oyunlarda özellikle Intel HX işlemcili modellerin bariz gerisinde kalıyor. Ek cihaz sessiz çalışmaya o kadar odaklanmış ki tam yük altında 90-95 derecelere kadar çıkıyor işlemci. Ancak benim tek amacım prize takıp oyun oynamak diyorsanız kesinlikle önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı