ASUS TUF Gaming A15 model numarası farkı ne anlama geliyor?

swxlvr

Hectopat
İyi sosyaller, iki model arasındaki fark nedir?

FA507NV-LP039-Gaming

FA507NV-LP038-Gaming

Gaming laptop üretici firmaların inanılmaz sinir bozucu bir olayı, madem model numarasını değiştiriyorsun farklarını da yazsana kardeşim. Epey'de falan da yok, diyelim ki birinin SSD'si WD birinin Samsung, eyvallah büyük bir problem değil, büyük ihtimal birinin ekranı 30ms birininki 25ms veya birininki %100 sRGB birinin değil, ki böyle bir durum olursa cidden kafayı yerim birazdan alacağım laptopu, HP Victus olayını bilenler bilir.

Ayrıca iki laptop arasındaki fark nedir?

Biri 37k biri 40k civarı, konfigürasyonları aynı gibi diyeceğim onu bile bilemiyorum artık ASUS shopdaki laptopun detaylı bilgisi bile yok. Epey'de vs de yok.
İki laptop arasındaki farkın ne olduğu benim için çok acil, çözüm işaretleyeceğim. Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.

Hocam aralarında hiçbir fark yok gibi ama orijinal sitesinden almak en sağlıklısı.

40k civarı maksimum, hocam bayağı düşündüm Victus, LOQ, Nitro önermeyin lütfen hepsini de MediaMarkt'da karşılaştırdım bu laptopa resmen aşık oldum.

Bunu daha çok seveceğinizden eminim :)

Bunu daha çok seveceğinizden eminim :)
Her şeyiyle 10 numara 5 yıldız, Asus tarafında ROG Strix'e eş değer diye biliyorum. 16:10'da oyun oynamanın tadı başka fakat oyuncu koltuğu, kulaklık, dualsense de alacağım 40k'nın üstüne çıkamıyorum. Ayrıca 40k bandında 16:10 gaming laptop öneriniz varsa değerlendirebilirim.

40k civarı maksimum, hocam bayağı düşündüm Victus, LOQ, Nitro önermeyin lütfen hepsini de MediaMarkt'da karşılaştırdım bu laptopa resmen aşık oldum.

Dostum O TUF modeller ısınma sorunlu ve o donanıma o kadar para vermek mantıksız.

Dostum O TUF modeller ısınma sorunlu ve o donanıma o kadar para vermek mantıksız.

Fiyatını hak etmeyen bir konfigürasyon olduğunun bende farkındayım, ısınma önemli değil fanlı soğutucum var, 30W limit koyar sessiz sessiz oyunumu oynarım. Ayrıca bende biliyorum 14500hx almayı, soğutması gayet iyi ama cidden hiç hoşuma gitmiyor kasa kalitesi klavye dizaynı.

Fiyatını hak etmeyen bir konfigürasyon olduğunun bende farkındayım, ısınma önemli değil fanlı soğutucum var, 30W limit koyar sessiz sessiz oyunumu oynarım. Ayrıca ben de biliyorum 14500HX almayı, soğutması gayet iyi ama cidden hiç hoşuma gitmiyor kasa kalitesi klavye dizaynı.

Kasa kalitesi kötü değil ama iyide değil Victus'ların bu bütçede alınabilecek en mantıklı laptoplardan birisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı