ASUS TUF Gaming A15 nasıldır?

• Konuyu başlatan 0si
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 883
çok yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim laptop konusunda asus'tan şaşmamam söylenmişti kaliteli marka olduğu söylenmişti o sebepten asus marka laptoplara yönelmiştim ben direk
Tuf laptoplar deli gibi ısınıyor 1 - 2 istisna model haric onermeyiz. Dedigim cihazlara bakın.

Bulamazsaniz diye linklerini atayim hatta:

4050 7535HS olanını Ağustos 2024'te 23 bin TL'ye aldım çok memnunum. O sıralar 4060 olanı da 29-30k bandındaydı. Ama 55bin TL edecek bir laptop değil. Şu an bu fiyata çok daha iyi özellikli laptoplar var.

2 lira daha verin 4070 alın. Ama HP Omen'de CihazTV'nin söylediğine göre bir, iki tane sorunlar varmış. Touchpad sorunlu denk gelebiliyor. Pilde mavi ekran veriyor diyenler var.

Artmazsa arkadaşların dediği gibi kesinlikle bunu alın:
Hem 90Wh batarya, hem USB bellek ve çanta hediyeli. Ekran özellikleri harika, soğutma sistemi harika.

Tuf laptoplar deli gibi ısınıyor 1 - 2 istisna model haric onermeyiz. Dedigim cihazlara bakın.

Bulamazsaniz diye linklerini atayim hatta:

Casper Excalibur G870.1270-DFB0X-B i7-12700H 32 GB 1 TB NVMe SSD RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri kral bu bilgisayarı yorumlayabilir misin?

Bedava verseler çöpe atarım. Yeterlimi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı