ASUS TUF Gaming A15 vs ASUS TUF Gaming F15

Bütçe
45.000

ASUS TUF A15, Ryzen 7 7735HS, RTX 4060, 1TB SSD.

şuan oda arakdaşım da hp victus 15 var ama bana ekran parlaklığı az gibi geliyor denemek amaçlı rust oynuyorum güzel de performasn veriyor ama bağzı zamanlar bilgisayar ısınıdğı için mi bilemem ama kendiliğinden kapanıyor.

Teşekkürler hocam katılıyorum. Kasa tasarımında dolayı hafif yükseltme gerekiyor tabii keşke şu tasarım olaylarını biraz daha geliştirse Asus bu segmentlerde.

Teşekkürler hocam katılıyorum. Kasa tasarımında dolayı hafif yükseltme gerekiyor tabii keşke şu tasarım olaylarını biraz daha geliştirse Asus bu segmentlerde.
Hocam orta seviye urun bu TUF'lar. Bir yerden kismak zorundalar. Düşünsenize Ekrani ve ısınması mukemmel olsa kim alacak ROG serisini? Bilerek yapilan birşey maalesef. Ama sıkıntı yasatmiyor genelde.

Arkadaşın dediği gibi kasayı yükseltip altına basit soğutucu iş görecektir. Yani şahsen bence büyük sorun değil. Çünkü belirttiğim gibi cihaz kronik değil.

Sonuçta ortada bir sıkıntı var ortada. Soğutucu alıp bilgisayarı dışarıdan bir destekle soğutup sorunu çözebilirsin ama bilgisayarda bir sorun olduğu gerçeği değişmez. Şahsen ben 40-50k para versem böyle sıkıntılar yaşasam canım sıkılır açıkçası.

Tabii ama bence bu basit sorun kasa kalitesi gibi bir durumun önüne geçemez.

Tabii ki alınan her ASUS TUF da böyle sıkıntılar olacak diye bir şey olmayabilir. Ama böyle modelleri de var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…