ASUS TUF Gaming A16 alınır mı?

Ekran paneli güzel, bataryası büyük güzel, TUF'ların kasaları zaten kaliteli, donanımı da güzel kısaca alınır lakin ısı testlerine bakın derim almadan eski TUF'larda diğer Gaming laptoplara göre sıcaklık değerleri yüksekti bunun muadili Nitro 16 7840 4060'lı cihaz olur ikisi de üzmez sizi.

ASUS TUF Gaming A16 R9 7845HX, 32 GB RAM, 1TB SSD, RTX 4060.
Arkadaşlar bu 35.000 TL eder mi?

Özellikleri burada yazıyor.

ASUS zoru başarıp kolayda sınıfta kalan bir marka. Turbo Boost kapatıp ısınma sorunu olmadan kullanırsın fakat 2 yıl aralıkla aldığım biri TUF diğeri ROG (20 ve 22 yılları) iki modelde de WiFi/Bluetooth kesilmeleri ve siyah ekran sorunu yaşadım. Arkadaşım da geçen ay ROG modelde (2023) siyah ekran sorunu aldı. Teknik servisleri REZALET. Üründe hasar bıraktıkları halde kabul etmiyorlar. Ayrıca internet sitelerindeki yazanı okumak ve mailden destek makalesi yollamak dışında vasıfları yok, RAM limitini sorduğumda internette yazdıkları bilgiyi yani 32 GB limit diye kestirip attılar kendim testlerimi yapıp 64 GB yükseltme yaptım. Bu arada donanım kalitesi de sandığınız gibi iyi değil, DDR5 RAM slotuna kendi RAM'i dışında farklı marka RAM takarken manuel olarak klipsleri kaldırmam gerekti. Bütün bu yaşadıklarımdan sonra ASUS marka asla önermiyorum, müşteriye değer veren markalara yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı