10. sınıf denemesindeki eksikler nelerdir?

Nisshin

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz
●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I
●144 Hz 1 Ms IPS
Arkadaşlar bugün deneme olduk, netlerim şu şekilde:

Edebiyat: 15,25/30

Matematik: 26,25/30

Tarih: 9/15

Coğrafya: 9/15

Din ve felsefe sorulmadı.

Fizik: 9/10

Kimya: 10/10

Biyoloji 7/10 (1 sorunun hatalı olduğu düşünülüyor.)

Gördüğünüz gibi sayısal alanda iyiyken sözel beni çok zorlamış.

Coğrafya ve Tarih'e sadece 1 tane son tekrar videosu izleyerek girdim. Not falan da tutmadım yani çok kötü değil bence.

Edebiyatta 7-8 paragraf, 7-8 norma edebiyat ve 15 tane dil bilgisi (9 tanesi isim-sıfat tamlaması) soruldu. İsim sıfat tamlamalarını bilmediğim için batırdım ama normal edebiyatımda da sorunlar var.

Sizce netlerimi nasıl 100+ taşıyabilirim sonraki denemede?

1. dönem 2. yazılılardan önceki hafta yapılacak.

Hocam dil ve ses bilgisi çalışmanız lazım. TYT sınavında 30'a yakın paragraf diğerleri ses-dil bilgisi çıkıyor. TYT için çok dert olmaz bu konu ama bu denemede kötü olmuş. Video ve test yardımıyla gelişir bence. Türkçe dersi için öyle çok da yetenek lazım değil çalışınca oluyor.

Vallahi hocam bende 30 sorudan 15 paragraf 7 dil bilgisi 8 edebiyat beklerdim. Bayağı kötü oldu.

Ses bilgisi bende var ancak anladığım kadarıyla sadece ses ve noktalama ile olmuyor.

Tüm dil bilgisini çalışmam gerekiyor gibi.

Netler şahane sayısalcıysanız hocam. Sadece edebiyatı yükseltmek gerek o da kolay iş. Şimdiden korkutuyorsunuz rakipleri maşallah :D

Evet hocam. Edebiyatı nasıl arttırabilirim?
Ders kitabına bakıyorum 1 tane şiir ve ardından 10 tane aynı etkinlik.
Emek Taştan ve Bilgi Sarmal bu sene iş birliği yapıyor.
10. sınıflar için hem konu anlatımı hem de soru çözümleri yapıyor Bilgi Sarmal 10. sınıf edebiyat kitabından.
Kaynağım yok, sizce alınır mı? Yoksa video izlemek ve notlar yeterli mi?

Netler şahane sayısalcıysanız hocam. Sadece edebiyatı yükseltmek gerek o da kolay iş. Şimdiden korkutuyorsunuz rakipleri maşallah :D

Evet hocam. Edebiyatı nasıl arttırabilirim?
Ders kitabına bakıyorum 1 tane şiir ve ardından 10 tane aynı etkinlik.
Emek Taştan ve Bilgi Sarmal bu sene iş birliği yapıyor.
10. sınıflar için hem konu anlatımı hem de soru çözümleri yapıyor Bilgi Sarmal 10. sınıf edebiyat kitabından.
Kaynağım yok, sizce alınır mı? Yoksa video izlemek ve notlar yeterli mi?

Emek Taştan iyidir, takip edecekseniz tavsiye ederim. Yeni maarif model müfredatında sınavlar nasıl olur pek bilmiyorum o yüzden her derse dengeli çalışın ne olur ne olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı