Hocam ortada 60 falan değil ben RX580 - i5 6500 ile 2K ultrada 40 FPS alıyorum 1080 ultrada rahat 60 ve üzeri alırsınız. E ama yine de bütçe varsa daha iyi ekran kartı alınması daha iyidir o işlemcinin yanına.
Ya arkadaş ben anlatamıyorum herhalde. Adam söylememiş ki, ekran kartını yeni mi alacak yoksa mevcut mu elinde diye. Ayrıca 1650 ile bile ben 2x MSAA'da 70 FPS civarı alıyordum yüksek ayarlarda. Ne orta grafiği, benim GPU'dan %30 daha güçlü RX 590.
Hocam burada anlamadığım şey darboğaz tam olarak nerede ? Ekran kartı %100 kullanılıyor işlemciyi illa %100 kullanacaksın diye bir şey mi var ? Demek istediğiniz şey işlemciden kısıp ekran kartını yükselterek daha dengeli sistem kurmak mı ?
RX460 ile RX590 yan yana bile gelemeyecek kartlar.
Hocam burada anlamadığım şey darboğaz tam olarak nerede ? Ekran kartı %100 kullanılıyor işlemciyi illa %100 kullanacaksın diye bir şey mi var ? Demek istediğiniz şey işlemciden kısıp ekran kartını yükselterek daha dengeli sistem kurmak mı ?
RX460 ile RX590 yan yana bile gelemeyecek kartlar.
Hocam burada anlamadığım şey darboğaz tam olarak nerede? Ekran kartı %100 kullanılıyor işlemciyi illa %100 kullanacaksın diye bir şey mi var? Demek istediğiniz şey işlemciden kısıp ekran kartını yükselterek daha dengeli sistem kurmak mı?
Hocam darboğaz derken işlemcinin yatmasından bahsediyorum. Ryzen 1600 RX590 için daha mantıklı bir seçim olurdu. En azından ikisinden de tam performans alabiliyorsunuz. Ama Ryzen 5 5600 RX590 takılıyken çok düşük yüzdelerde çalışır.