Elektronik ASUS TUF Gaming B450M-Plus II AMD B450 DDR4 4400 1230 TL

Benim halihazırda bilgisayarım var, kardeşime bir bilgisayar ayarlıyorum şu anda, ve uzun yıllar kullanacak, bütçe de kısıtlı malum. Mecburen en azından PCI-e 4.0 destekli bir kart alayım diyorum ki ileride işlemcinin RAM'in yanı sıra SSD upgrade falan da yapabilsin. Uzun süre soket/platform değiştirecek bütçe yok çünkü.

Senin ilacın B550 çipsetli anakart çünkü PCI-e 4.0 için sonrasında tekrar anakart değiştirme ve PCI 4.0 SSD aldığında tam performans alman önemli.

Senin ilacın B550 çipsetli anakart çünkü PCI-e 4.0 için sonrasında tekrar anakart değiştirme ve PCI 4.0 SSD aldığında tam performans alman önemli.
Ani bir delilik ani bir kara Mantis-6800 sistemi satın aldım. RX 6800'ün rakibi olan 3080'in fiyatına sistemi almış oldum. Kaldı ki içerisindeki bileşenler gerçekten hoşuma gitti, TUF Psu, kasa aynı şekilde. Tam bir Asus ekosistemi olmuş kasa. Ek olarak elimdeki SSD ve bellekleri de sisteme dahil edeceğim. Prime B550M-K vardı üzerinde, özelleştirme olarak da TUF B450M PRO ve TUF X570 vardı seçenekler arasında. X570 bütçeyi aşıyor diye tercih etmedim, TUF B450'nin de mosfet soğutucuları, kartın gırtlaklı görünüşü falan elbette büyük artı ancak Rx 6800'ü de Pci-e 4 bir slota takayım dedim yani :) Sonuç B550M-K ileyiz, muhtemelen bir sonraki sistem alışverişim platform değiştirmek amaçlı olur, upgrade yapmam, oc düşünmüyorum zaten.

Pci 4.0 ekran kartında çok bir şey fark ettirmiyor maksimum 10 fps. Bu fiyata bu anakart güzel o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı