ASUS TUF Gaming F15 alınır mı?

Bütçe
11000

EZİC AJANI

Decapat
Makaleler
1
Selam arkadaşlar, uzun bir süreden sonra yeniden buradayım. Hemen konuya geçeyim, bütçem 11k, bu fiyata alınabilecek en iyi Gaming laptopu arıyorum ve bu laptopu buldum. Aşağıya linkini koyarım, oradan bulabilirsiniz. Sizce bu laptop fiyatını hak ediyor mu? Bu fiyata daha iyisi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Bu 9800 TL. Ben 1-2 ay önce bunun 3050 olanını almıştım 9500'e sanırım. 3050'den beklentiniz RTX olduğu için mükemmel performanssa beklemeyin. Arama yerine RTX 3050 FPs yazın birçok sonuç çıkıyor(Kötü değil ama ben gibi sırf RTX diye alan olursa diye dedim :D )
Bir de 8 GB RAM çok yetersiz. Onun dışında gayet iyi. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Alınmaz. 3050 Ti 11k etmez.
Hocam 11. nesil İ5 ve 3050 Tİ var. Bir zahmet 10K olsun.
Bu 9800 TL. Ben 1-2 ay önce bunun 3050 olanını almıştım 9500'e sanırım. 3050'den beklentiniz RTX olduğu için mükemmel performanssa beklemeyin. Arama yerine RTX 3050 FPs yazın birçok sonuç çıkıyor(Kötü değil ama ben gibi sırf RTX diye alan olurs adiye dedim :D )
Bir de 8 GB RAM çok yetersiz. Onun dışında gayet iyi. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
İleride eklerim bir 8 daha.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı