ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN044 alınır mı?

Oyun için daha iyi olur.

Bu da en kaliteli soğutmaya sahip modellerden birisidir. Sıcaklığı masaüstü ile yarışacak düzeyde.

Oyun için daha iyi olur.

Bu da en kaliteli soğutmaya sahip modellerden birisidir. Sıcaklığı masaüstü ile yarışacak düzeyde.

Bu gamers arena satıcısına çok kötü diyorlar. İade ürününü başkasına falan veriyorlarmış. ASUS ROG beğendim vallahi Wi-Fi 6 mıdır?

Bu gamers arena satıcısına çok kötü diyorlar. İade ürününü başkasına falan veriyorlarmış. ASUS ROG beğendim vallahi Wi-Fi 6 mıdır?
İşlemcisini tanımıyorum ama hangi intele denk?

Oyun için daha iyi olur.

Şey, bunlardan ikisini sanırım kesin alacağım ama hangisini önerirsin? İkiside acayip hoşuma gitti.

Evet Wi-Fi 6 destekli kendi ASUS TUF laptopumu da oradan aldım ve açıkçası bir sıkıntı çıkmadı. Ama ne yalan söyleyeyim aynı şikayetleri bende duymuştum.

İşlemcisini tanımıyorum ama hangi Intel'e denk?

Intel'de şu an i7-11800h rakibi ve ondan daha iyi öyle söyleyeyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı