1 hafta boyunca eğer size bilgisayar lazım değilse bence masaüstü bakın derim.1 Hafta değiştiriyorum sonra dönüyorum.
1 hafta boyunca eğer size bilgisayar lazım değilse bence masaüstü bakın derim.1 Hafta değiştiriyorum sonra dönüyorum.
Çoğunlukla oyun oynayacağım. Ders de çalışırım sizce nasıl?
Her laptop ısınmıyor mu zaten?TUF alma ısınma sorunlu.
Her laptop ısınmıyor mu zaten?
Başka bir öneriniz var mı max 12K?Isınıyor da fanları soğutuyor, içindeki parçalara zarar verecek seviyeye çıkmıyor, TUF'lar 95 -100 derecelere çıkıyor.
Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 16GB 512 GB SSD RTX 2060 Fiyatı
Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 16GB 512 GB SSD RTX 2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Oyun için daha iyi olur.
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu da en kaliteli soğutmaya sahip modellerden birisidir. Sıcaklığı masaüstü ile yarışacak düzeyde.
HP Pavilion Intel Core i7 10750H 16 GB 512 GB SSD GTX1660Ti 6GB 144 Hz 16.1" FHD Freedos Taşınabilir Bilgisayar 3Y4V0EABaşka bir öneriniz var mı max 12K?
İşlemcisini tanımıyorum ama hangi intele denk?Bu gamers arena satıcısına çok kötü diyorlar. İade ürününü başkasına falan veriyorlarmış. ASUS ROG beğendim vallahi Wi-Fi 6 mıdır?
Şey, bunlardan ikisini sanırım kesin alacağım ama hangisini önerirsin? İkiside acayip hoşuma gitti.Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 16GB 512 GB SSD RTX 2060 Fiyatı
Acer Nitro 5 Intel Core i7 10750H 16GB 512 GB SSD RTX 2060 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Oyun için daha iyi olur.
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu da en kaliteli soğutmaya sahip modellerden birisidir. Sıcaklığı masaüstü ile yarışacak düzeyde.
Bu gamers arena satıcısına çok kötü diyorlar. İade ürününü başkasına falan veriyorlarmış. ASUS ROG beğendim vallahi Wi-Fi 6 mıdır?
İşlemcisini tanımıyorum ama hangi Intel'e denk?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.