Çözüldü ASUS TUF Gaming F15 FX506HE-HN011 RAM ve SSD yükseltmesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CaBul

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu akşam ASUS TUF Gaming F15 FX506HE cihazıma RAM ve SSD yükseltmesi yapacağım. M.2 SSD takarken vida gerekecek mi? Ve kasayı açarken kırmamak için nasıl açmam gerekiyor? RAM'i yükselttikten sonra direkt hazır oluyor mu yoksa BIOS'tan ayar falan yapmam gerekecek mi?

Hocam normalde RAM'e XMP yapılmışsa BIOS'tan devre dışı bırakmanız lazım.

Tamamdır hocam. Öyle bir durum olursa haber veririm.
Bu vidaların bazıları çok sert.Nasıl çıkarıcam bunları.
Tamamdır hocam. Öyle bir durum olursa haber veririm.
Bu vidaların bazıları çok sert. Nasıl çıkaracağım bunları.

Vidaların bazıları aşırı sert. Sertliği geçtim kenardaki bir tanesi dönüyor dönüyor ama çıkmıyor. Ne yapılabilir bunlara.

Son düzenleme:
Hocam zorladıysanız yalama olmuş olabilir. Bununla ilgili konular ve videolar bulabilirsiniz.
Yok valla hocam hiç zorlamadım.
Tüm vidalari çıkartmayı başardım fakat 1 tanesı hariç. Buraya kadar sorunsuz çıkıyor daha sonra boşa dönmeye başlıyor buna ne yapılır?

Dosya Ekleri

• IMG_20210830_112401.jpg
    IMG_20210830_112401.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba. Bu akşam ASUS TUF Gaming F15 FX506HE cihazıma RAM ve SSD yükseltmesi yapacağım. M.2 SSD takarken vida gerekecek mi? Ve kasayı açarken kırmamak için nasıl açmam gerekiyor? RAM'i yükselttikten sonra direkt hazır oluyor mu yoksa BIOS'tan ayar falan yapmam gerekecek mi?

hocam ben aldım 8gblik onun yuvası var çok basit bir şey zaten internetti tam olarak videosu var bulabilirsiniz ama ssdyi bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı