ASUS TUF Gaming F15 oyunlarda FPS azaldı

JudgeKing38

Hectopat
Katılım
27 Şubat 2021
Mesajlar
125
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 veya 3 gün önce League of Legends oynarken önce FPS'im 40'lara düştü normalde 80-100 FPS oynuyorum birkaç dakika sonra da bilgisayarım mavi ekran verdi ondan sonra girdiğim oyunların hemen hemen hepsinde 10-20 FPS daha az almaya başladım sizce neden olabilir?
 
10-20 fps büyük bir düşüş deil hocam internet hızınız dahi bunu etkileyebilir bilgisayarınızı performans moduna alın yüksek fps istiyorsanız.
 
Zaten performans modunda
Arkadaşın dedigi gibi DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurabilirsiniz
Ama yinede tekrarlayayım 10-20 fps düşüş olarak görmeyiniz anlık internet hızı windows güncelleme arka planları dahil 30-40 fps ve üstünde verim kaybı yaşatabiliyor.
 
Arkadaşın dedigi gibi DDU ile ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurabilirsiniz.
Ama yine de tekrarlayayım 10-20 FPS düşüş olarak görmeyiniz anlık internet hızı Windows güncelleme arka planları dahil 30-40 FPS ve üstünde verim kaybı yaşatabiliyor.

Hocam DDU yaptıktan sonra FPS tekrar düzeldi fakat hâlâ bazı oyunlarda ortalama almam gereken FPS'in kat kat altını alıyorum Dying Light en yüksek ayarlarda da düşük ayarlarda da 7 FPS'e kadar düşüyor bir arkadaş 6-7 defa alt tap yaparsanız düzeliyor demişti oluyordu artık öyle yapsam bile 30 FPS'i zar zor görüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı