ASUS TUF Gaming F15 Touchpad çalışmıyor

Hocam bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum maalesef.
Windows 10 64 bit kullanıyorum BIOS konusunda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Sürücüyü yüklediğimde aygıt yöneticisinden çıkmıyor. Asus'un sitesinin dışında driver yükleyebileceğim bir yer var mıdır ?

Eki Görüntüle 1381915
böyle bir hata verdi
IMG_20220508_131742.jpg

Selam dostum @k4nte bende asus tuf gamıng F15 FX507ZC aldım, win10 pro kurdum ancak driverları kuramıyorum, asusun sitesinde sadece windows 11 yer alıyor, win10 destek sağlamıyor sanırım. Konuyla alakalı driver sorununu nasıl çözdüğünü paylaşır mısın?

Selam dostum @k4nte bende asus tuf gamıng F15 FX507ZC aldım, win10 pro kurdum ancak driverları kuramıyorum, asusun sitesinde sadece windows 11 yer alıyor, win10 destek sağlamıyor sanırım. Konuyla alakalı driver sorununu nasıl çözdüğünü paylaşır mısın?
selam kanka. Alalı bayağı oldu benim sorunu yaşayıp çözeli bayağı oldu. Seni yanlış yönlendirmek istemem ama Windows update yaptıktan sonra halen çalışmıyorsa otomatik olarak son sürüm driverleri indiren bir uygulama kullanabilirsin.

Evet konu baya eskiymiş kanka bende sonradan fark ettim, windows update nerdeyse hiç bir şey yaramadı ya, 2-3 kez yaptım 2-3 kez pc resledim ama ne touchpad çalışıyor, ne wifi driverı kurulu hala ethernet kablosuyla bağlı pc zaten açalı 2-3 saat oldu, win10 pro attım sürünüyom şuan :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı