ASUS TUF Gaming F15 Wi-Fi bağlantısı kopuyor

airbus

Zeptopat
Daha fazla  
Oyun oynarken Wi-Fi kopuyor. Çözüm bulamadım. MyASUS'ta 1 öneri var. Var mı? Bilgisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de TUF A15 var aynı sorunu yaşamıştım. Çözüm olarak Wi-Fi kartı sürücüsünü güncelledim ve sorunum direkt çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de TUF A15 var aynı sorunu yaşamıştım. Çözüm olarak Wi-Fi kartı sürücüsünü güncelledim ve sorunum direkt çözüldü.

Nereden güncelledin Windows upgradeden mi, CCleaner üzerinden mi Wi-Fi kart sürümünü buldun? Bende de A15 2023 model var Wi-Fi kartım sıkıntılı kronik yani bazılarında yapmadığım şey kalmadı CCleaner'den Wi-Fi sürümünü güncelledim 2023 yılını kurdum Aygıt Yöneticisi'nden, gene olmadı en son USB ile temiz kurulum format ve gene çözüm bulunamadı senin çözüldüyse ne mutlu. ASUS servise yollayıp Wi-Fi kartlarını değiştirmelerini isteyeceğim kendim değiştirirsem garanti gidiyor. CS'de oyun bile oynanmıyor sağ üstte error yazısından dandik Wi-Fi kartları koymuşlar.

Hocam benim laptop ilk çıkan TUF serisinden Realtek Wifi kartı bulunuyor. Realtek sitesine girip oradan en son çıkan sürücüyü indirip kurdum. Sorunum çözüldü.

Hocam benim laptop ilk çıkan TUF serisinden Realtek Wifi kartı bulunuyor. Realtek sitesine girip oradan en son çıkan sürücüyü indirip kurdum. Sorunum çözüldü.
Realtek8852 be mi ?, buysa link atabilir misin ?, windows catalogtan indirdim ben realtek8852be driverini sorun çözülmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…