ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL142 alınır mı?

Ya kanka siyah ekran sorunu yaşıyorum da sanırsam anakartta sorun var hatta sana sorayım belki bilirsin siyah ekran oluyor güç tuşuna basınca ışıklar vs var ama ekran siyah harici monitörde görüntü geliyor ama bu nadir oluyor normalde görüntü geliyor oyunlarda falan sorun yok ama yine de servise yolladım daha ulaşmadı bekliyorum. Ama bilgisayar çok güzel aslında da şu sorun çözülse inşallah sorun yok. Sorun varsa sorabilirsin. Siyah olunca BIOS logosu ile gelmyor bu arada Windows'la ilgili değil bence.
Çok Teşekkürler Hocam. Ben Nitro 16 aldım

İyi günler acaba bilgisayarınız düzeldi mi süreç nasıl ilerledi çünkü ben de bu asus modelini almayı planlıyorum da cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba geç gördüm kusura bakmayın cihazımı teknik servise yolladım ve ekranda yatay çizgi görülmüş bu benim siyah ekranla mi alakali tam anlamadım ama şuan laptop elime ulaştı yani 4 gün önce falan kullanıyorum sorun yok gibi tabi ne olacağı belli olmaz serviste LCD panel ve edp yani ekran ile anakart arasındaki kablo değişmiş müşteri şikayeti çözüldü olarak gözüküyor inşallah düzelmiştir bir kaç gün daha deneyecem ama şuan sorun yok eğer olursa sorun anakartın dahili çıkış devresin de diye tahmin ediyorum ama şuan sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı