Hocam bu PC'nin işlemcisi de çok iyi ama ekran kartı 45W minimum değerde yani işlemciyi kısıtlama ihtimali de var. Şahsen onun yerine asus daha iyi olurSıcaklığın ekrana geldiğini bilmiyordum ama tasarım olarak ASUS daha güzel geliyordu. Acer'ın işlemciside iyi aslında ekran kartı 4050 ama 140W.
Hiç Monster ya da Excalibur gibi markalara bakmadım bakmak lazım mı bilmiyorum eskiden sıcaklık problemi olduğu söyleniyordu fan sesi şikayeti olanlarda var ama arkadaşlarımdan biri memnundu geçen yıl almış olması lazım.
Almak isteyen varsa 45W olduğunu unutmadan güzel bir indirim hatırlatmak isterim
Monster veya excalibur bakma zaten. Excalibur kronik arızalı. Mosterda biraz şans işi açıkçası. Olabildiğince performans testlerine bakmaya çalışSıcaklığın ekrana geldiğini bilmiyordum ama tasarım olarak ASUS daha güzel geliyordu. Acer'ın işlemciside iyi aslında ekran kartı 4050 ama 140W.
Hiç Monster ya da Excalibur gibi markalara bakmadım bakmak lazım mı bilmiyorum eskiden sıcaklık problemi olduğu söyleniyordu fan sesi şikayeti olanlarda var ama arkadaşlarımdan biri memnundu geçen yıl almış olması lazım.
Almak isteyen varsa 45W olduğunu unutmadan güzel bir indirim hatırlatmak isterim