ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL142.
Laptop içerik bakımından çok zengin fakat TUF laptopların ısınma sorununu bu laptopta da yaşar mıyım diye düşünüyorum. Bu laptopu veya bunun kalitesinde hem bileşen hem donanım olarak fiyat performans laptop önerisi olan.
ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL142.
Laptop içerik bakımından çok zengin fakat TUF laptopların ısınma sorununu bu laptopta da yaşar mıyım diye düşünüyorum. Bu laptopu veya bunun kalitesinde hem bileşen hem donanım olarak fiyat performans laptop önerisi olan.
Bu fiyatlara ne öneriyorsunuz TUF kullanan arkadaşım memnundu ben bir MSI bakmıştım bu modeli yeni gördüm bir de Lenovo ama Lenovo'ya anakart yanma arızası varmış kronik bilmiyordum i5 RTX 4060'lı mı yoksa i7 RTX 4050 mantıklı.
Bu fiyatlara ne öneriyorsunuz TUF kullanan arkadaşım memnundu ben bir MSI bakmıştım bu modeli yeni gördüm bir de Lenovo ama Lenovo'ya anakart yanma arızası varmış kronik bilmiyordum i5 RTX 4060'lı mı yoksa i7 RTX 4050 mantıklı.
Yani bahsettiğin msi'ı biliyorum 45W olan alınır mı alınır ama Bu tuf daha karlı gibi nisan ayı fiyatı 42K yinede detaylıca bi araştır ve bana da haber vermeyi unutma
Yani bahsettiğin MSI'ı biliyorum 45W olan alınır mı? Alınır ama bu TUF daha karlı gibi nisan ayı fiyatı 42K yine de detaylıca bir araştır ve bana da haber vermeyi unutma
Sıcaklığın ekrana geldiğini bilmiyordum ama tasarım olarak ASUS daha güzel geliyordu. Acer'ın işlemciside iyi aslında ekran kartı 4050 ama 140W.
Hiç Monster ya da Excalibur gibi markalara bakmadım bakmak lazım mı bilmiyorum eskiden sıcaklık problemi olduğu söyleniyordu fan sesi şikayeti olanlarda var ama arkadaşlarımdan biri memnundu geçen yıl almış olması lazım.
Almak isteyen varsa 45W olduğunu unutmadan güzel bir indirim hatırlatmak isterim