ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL142 alınır mı?

mmelihh.d

Femtopat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL142.
Laptop içerik bakımından çok zengin fakat TUF laptopların ısınma sorununu bu laptopta da yaşar mıyım diye düşünüyorum. Bu laptopu veya bunun kalitesinde hem bileşen hem donanım olarak fiyat performans laptop önerisi olan.

ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL142.
Laptop içerik bakımından çok zengin fakat TUF laptopların ısınma sorununu bu laptopta da yaşar mıyım diye düşünüyorum. Bu laptopu veya bunun kalitesinde hem bileşen hem donanım olarak fiyat performans laptop önerisi olan.
Bu modelin diğer aynı bütçedeki TUF modellerden farkı yok hocam, bu modelde ısınıyor.

Bu fiyatlara ne öneriyorsunuz TUF kullanan arkadaşım memnundu ben bir MSI bakmıştım bu modeli yeni gördüm bir de Lenovo ama Lenovo'ya anakart yanma arızası varmış kronik bilmiyordum i5 RTX 4060'lı mı yoksa i7 RTX 4050 mantıklı.

Bu fiyatlara ne öneriyorsunuz TUF kullanan arkadaşım memnundu ben bir MSI bakmıştım bu modeli yeni gördüm bir de Lenovo ama Lenovo'ya anakart yanma arızası varmış kronik bilmiyordum i5 RTX 4060'lı mı yoksa i7 RTX 4050 mantıklı.
Lenovolar dolu gözüküyor ama forumlara baktığımda hala anakart arızası mevcut. 30-40k arası için bende asus alıcam gibi duruyor.

Yani bahsettiğin MSI'ı biliyorum 45W olan alınır mı? Alınır ama bu TUF daha karlı gibi nisan ayı fiyatı 42K yine de detaylıca bir araştır ve bana da haber vermeyi unutma :)

Alırsam ASUS'un Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP025 R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 15.6" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri modelini almak istiyorum satıcı düşündürüyor biraz Acer hakkında fazla bilgim yok ama bu ürün bayağı iyi ACER Nitro16 Intel Core i7-13620H 16GB 1TB SSD RTX4050 140W 16" WUXGA IPS 165Hz DOS RGB NH.QJMEY.007 - Fiyatı, Yorumları satıcı Trendyol.

Ben de bu modelin 5070'li olanlarına bakıyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
Asus köklü bir marka. Youtube dan varsa bilgisayarın testlerine bak. naçizane tavsiyem bu olur

Bende Acer ile arasında kaldım. Galiba fanı, sıcak havayı ekrana veriyor. Eğer laptop altına bir fan alınırsa(500-800 TL) sorunu çözecektir gibi.

Son düzenleme:
ASUS köklü bir marka. YouTube'dan varsa bilgisayarın testlerine bak. Naçizane tavsiyem bu olur.

Bende Acer ile arasında kaldım. Galiba fanı, sıcak havayı ekrana veriyor. Eğer laptop altına bir fan alınırsa(500-800 TL) sorunu çözecektir gibi.

Sıcaklığın ekrana geldiğini bilmiyordum ama tasarım olarak ASUS daha güzel geliyordu. Acer'ın işlemciside iyi aslında ekran kartı 4050 ama 140W.

Hiç Monster ya da Excalibur gibi markalara bakmadım bakmak lazım mı bilmiyorum eskiden sıcaklık problemi olduğu söyleniyordu fan sesi şikayeti olanlarda var ama arkadaşlarımdan biri memnundu geçen yıl almış olması lazım.

Almak isteyen varsa 45W olduğunu unutmadan güzel bir indirim hatırlatmak isterim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı