ASUS TUF Gaming F16 laptop alınır mı?

idemooir

Hectopat
Merhaba ben bir mühendislik öğrencisiyim. Orta seviye zorlayıcı grafiklere sahip oyunlar oynuyorum genelde. Alacağım laptopun beni 4. sınıfın sonuna kadar idare etmesini istiyorum ve AutoCAD, C++, C# gibi programlarda sorun yaşamak istemiyorum. Arkadaşım bir laptop önerdi alt kısma linkini bırakacağım. Eğer başka önerileriniz varsa cevaplamaktan çekinmeyin.

Alınmaz. %45 NTSC panelli ve pahalı. AutoCAD gibi programlar genel olarak CPU ağırlıklı olduğu için şu modellere yönelin:

Servisle birlikte ekstra 16 GB RAM takviyesi yapmanızı öneririm. Bütçe çıkarsa:

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı kazık aynı fiyata TUF A15 4060 versiyonu var. Bütçeniz nedir tam olarak.

Fiyat aralığım bazı modifiyelerle birlikte 40K-50K arası.

Merhaba ben bir mühendislik öğrencisiyim. Orta seviye zorlayıcı grafiklere sahip oyunlar oynuyorum genelde. Alacağım laptopun beni 4. sınıfın sonuna kadar idare etmesini istiyorum ve AutoCAD, C++, C# gibi programlarda sorun yaşamak istemiyorum. Arkadaşım bir laptop önerdi alt kısma linkini bırakacağım. Eğer başka önerileriniz varsa cevaplamaktan çekinmeyin.

Çok çok çok önemli bir detayı atlamışım. Alacağım laptopta AMD değil Intel işlemci olması konusunda ısrarcıyım. Daha önceden AMD işlemci sebebiyle dilim yandı biraz.

Intel'de ısrarcıysanız yukarıda atılan Nitro 16 37K'ya veya GameGaraj X5t 45K'ya alınabilir. Ama işlemci önemliyse 50kya GameGaraj r9t var ve işlemicisi Ryzen 9 ve yukarıdaki Intel'lerden çok daha iyi. GameGaraj'ların içinde RTX 5050 var.

@teloneri Attığınız kaynak geçerli değil, gelin size açıklayayım. Emin olmadığınız konular hakkında direkt rapor atıp moderatör arkadaşların kafasınıda karıştırmayınız lütfen.

Direkt aynı cihaz hakkında datasheet. %45 NTSC renk gamutlu olduğunu göreceksiniz, kaynağa gelirsek evet kaynak güvenilir. Hadi diyelim bu kaynak geçerli değil. 210H işlemcili FX607VU kasalı diğer cihazlara bakalım:

Özelliklerde yine %45 NTSC ve 7 ms olduğu belirtilmiş.

Buradada aynı model %45 NTSC olarak belirtilmiş.

Burada ise 13620H versiyonu %45 NTSC.

210H model yine %45 NTSC.

Yine %45 NTSC.

Gelin şimdi sizin attığınız kaynağa bakalım.

1755979370019.png

165 Hz paneller için %100 sRGB renk gamutunun geçerli olduğunu göreceksiniz. Atılan cihaz 144 Hz ve 7 ms. ASUS genelde en iyi cihazının renk gamutuna girer oraya, direkt o siteye aldanmayın. İyi sosyaller.

Fiyat aralığım bazı modifiyelerle birlikte 40K-50K arası.

Çok çok çok önemli bir detayı atlamışım. Alacağım laptopta AMD değil Intel işlemci olması konusunda ısrarcıyım. Daha önceden AMD işlemci sebebiyle dilim yandı biraz.
Attığım cihazları düşünebilirsiniz. İkiside güçlü diyebileceğimiz Intel işlemci ile geliyor.

Son düzenleme:

Aynı Laptop Hepsiburada da daha ucuza mecvut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı