ASUS TUF Gaming FX505GT kullanılır mı?

Bu laptop 1.5 yıllık 4 ay garantisi mevcut ben zaten almadan FurMark testlerini yapacağımda 85'i geçerse mi almamalıyım bunun bir sıcaklık bandı var mıdır?



İlgin için teşekkür ederim dostum. 1-2 oyun yükletip deneyeceğim sistemi ben youtubea baktım fakat tam olarak sistemimle aynı olan bir benchmark bulamadım bildiğiniz varsa buraya linkini eklersiniz sevinirim. Bir de bazı kullanıcılar TUF serisinden uzak durmamız gerektiğini söylüyor. İnşallah bir sıkıntı yaşamam bu konuda elimizdekinden de olmayız. Zaten FurMark testlerini yapıp alacağımda insanın içinde yine de bir gerginlik oluyor:)
Hocam kasaya bağlı, şimdi eski Tuf serilerinde sıkıntı olduğu doğrudur ama o, o kasalardan mı? PC modelini yazıp YouTube'da inine cinine in, ne var ne yoksa bak. Sistemimizle aynı olan bir benchmarka gerek yok, ekran kartı aynı olsun, işlemci gücü de sizinkine yakın bir güçte olan işlemci olsun tamamdır, sonuçlar ona benzer çıkar (islemcine eş işlemciyi Google'da bulabilirsin.)
Hocam laptoplarda ısınmaya gelince de şimdi kasa gibi rahat olmayacak. Yani dereceler 80-90 bandına çıkacak.( Bu değerler laptoplar için fena sayılmaz hele nispeten eski kasa olanlar.) 100'lere çıkarsa tabii almasan daha iyi. Fazla ısınması birçok sebebe de bağlı. Demiştim zaten, içi pis olabilir bla bla. Ama kronik olmasın da. İşte onun için modele bakın Google'da YouTube'da kronikligi falan var mı, benim bir bilgim yok. Laptop alınca bir de soğutucu alırsın artık. Ha baktın dereceler sıkıntı, o zaman bir daha düşün. İlla tek seçeneğin değil ki? Sistemini iyi bir fiyata satarsın 6-7k'ye. Üstüne de 1-2k koyar bir sürü temiz laptop bulursun 1650, 1650ti, hatta belki 1660'lı. Yani tek seçeneğin değil. Kafanda dediğim şeylerden dolayı veya başka bir şeyden bir şüphe olur, teste bir arıza çıkarsa cekilirsin zaten. İnşallah iyisi denk gelir.
 
Hocam kasaya bağlı, şimdi eski TUF serilerinde sıkıntı olduğu doğrudur ama O, o kasalardan mı? PC modelini yazıp YouTube'da inine cinine in, ne var ne yoksa bak. Sistemimizle aynı olan bir benchmarka gerek yok, ekran kartı aynı olsun, işlemci gücü de sizinkine yakın bir güçte olan işlemci olsun tamamdır, sonuçlar ona benzer çıkar (islemcine eş işlemciyi Google'da bulabilirsin.)
Hocam laptoplarda ısınmaya gelince de şimdi kasa gibi rahat olmayacak. Yani dereceler 80-90 bandına çıkacak.( bu değerler laptoplar için fena sayılmaz hele nispeten eski kasa olanlar.) 100'lere çıkarsa tabii almasan daha iyi. Fazla ısınması birçok sebebe de bağlı. Demiştim zaten, içi pis olabilir bla bla. Ama kronik olmasın da. İşte onun için modele bakın Google'da YouTube'da kronikligi falan var mı, benim bir bilgim yok. Laptop alınca bir de soğutucu alırsın artık. Ha baktın dereceler sıkıntı, o zaman bir daha düşün. İlla tek seçeneğin değil ki? Sistemini iyi bir fiyata satarsın 6-7K'ye. Üstüne de 1-2K koyar bir sürü temiz laptop bulursun 1650, 1650 Ti, hatta belki 1660'lı. Yani tek seçeneğin değil. Kafanda dediğim şeylerden dolayı veya başka bir şeyden bir şüphe olur, teste bir arıza çıkarsa cekilirsin zaten. İnşallah iyisi denk gelir.

Yarın gideceğim olmadı dediğin gibi bilgisayarı satıp param elimdeyken foruma da danışıp rahat rahat bir laptop ararım artık.
 

Geri
Yukarı