Gronn
Hectopat
Daha fazla
Birkaç ay önce ben üniversite için evden ayrılmadan önce bilgisayarımı evde bırakmıştım. Şimdi dönem tatilim diye eve geldim ve ben gitmeden elektronikçi kuzenime "format" için verilen bilgisayarın eve geri geldiğini gördüm. Bilgisayarı açıp bakıyorum tek bir disk var (normalde 1 TB'lık alan C ve D olarak ayrılmış durumdaydı) ve sadece 237 GB alan bulunuyor diskin içinde. Bu işte bir sorun var diye bir de kendim format atmayı denedim fakat bu sefer de bütün diskleri sildiğimde yine 237 GB'lık bir alan kalıyor sadece (SSD diskimin alanı) ama HDD diski hiçbir şekilde görmüyor. Acaba içini açıp HDD'yi mi çıkardı diye şüpheleniyordum ama bu sefer de disk kontrol uygulamalarında ve BIOS üzerinde HDD ve SSD ikisi de gözüküyor. Şimdi bu durum için ne yapabilir hiç bilmiyorum. Diskim çıkmış mı bilgisayardan? Çıkmadıysa bilgisayarı açmadan bir işlem yapabilir miyim hiçbir fikrim yok. Birkaç fotoğraf da ekleyeceğim şimdi umarım bilirkişiler yardım edebilir.
Görseller sırasıyla r-Studio'dan disk parçalarımın görüntüsü ve bilgisayarın bazı teknik detaylarını içeren mağaza sayfası görüntüsü.
Görseller sırasıyla r-Studio'dan disk parçalarımın görüntüsü ve bilgisayarın bazı teknik detaylarını içeren mağaza sayfası görüntüsü.