ASUS TUF Gaming laptopa SSD mi HDD mi takılmalı?

Pekala teşekkürler. Öneriniz var mıdır 1 TB ve 512 GB model olarak.

ASUS TUF FX506HC-HN044 bendeki hocam
Anakartın resmi yok maalesef internet üzerinde. FX506(HC) sürüm olduğu için sizinkinde de bulunmayabilir. Almadan önce bi kontrol edin derim. Zira Youtube 'de izlediğim incelemelerde mevcuttu ama benim cihazımda bulunmuyor :(.

Merhabalar. 3 gün önce ASUS TUF Gaming serisinden bir laptop aldım. Aldığım bilgisayar 512 GB M.2 SSD'ye sahip. Boş slotları doldurmak istiyorum. Formatı atarken sadece C sürücüsünü kurdum. D'yi ise dolduracağım SSD veya HDD ile yapacağım. Sizce HDD mi almalıyım SSD mi? Belki oyunları takacağım depolama sürücüsüne kurarım. Ve arşiv olarak kullanırım. Varsa önerilerinizi de bekliyorum.

Laptop özellikleri:
Intel Core i7 11800h işlemci.
1x16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD.
NVIDIA RTX 3050 ekran kartı.
Laptopunda zaten HDD slotu yok. Aynı modelin RTX 3060'lısı var bende. 500 GB SSD alabilirsin. Kingston A2000 SA2000M8/500G 500 GB PCIe 3.0 x4 M.2 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri

Bahsetmek istediğim mevzu tam olarak bu. Alt görseldeki cihazda soket bulunuyor.

Yakalama.PNG

dikkat ederim hocam teşekkürler
Ama benim cihazımda işaretlediğim yerde giriş soket mevcut değil.

Yakalama1.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı