ASUS TUF Gaming VG249Q1A alınır mı?

Bütçe
3000 4000

Ronexe

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Asus TUF Gaming VG249Q1A
Alınabilir. Ben pivot özelliği ve daha iyi standı olduğu için bunu tercih ederdim.

@Doğuu1 hocamın tavsiyesi üzerine bunu da alabilirsiniz.

Önerdiğiniz benzer IPS monitörler var mı?

Aynısını kullanıyorum güzel monitör, 2 yıldır bir sıkıntı çıkmadı. Ama alabiliyorken pivot alın bence.

Önerdiğiniz benzer IPS monitörler var mı?

Önerdiğim viewsonic her yönden daha iyi. Öncelikle 1 ms (grg) dediğimiz gerçek 1 ms monitör. Diğeri mprt. Bu senin için önemli değilse bile görüntü olarak viewsonic daha kaliteli. İkisinide canlı gördüm.

Önerdiğim viewsonic her yönden daha iyi. Öncelikle 1 ms (grg) dediğimiz gerçek 1 ms monitör. Diğeri mprt. Bu senin için önemli değilse bile görüntü olarak viewsonic daha kaliteli. İkisinide canlı gördüm.
1ms parlaklığı fazla düşürüyormuş.

Çok fazla yorum var ama o 1 ms kullanılırken parlaklık kaybı çoğu kişiyi rahatsız etmiş. Almakta emin olamadığım monitör. Ben de ondan Lenovo G24-20 almayı düşünüyorum.

Çok fazla yorum var ama o 1 ms kullanılırken parlaklık kaybı çoğu kişiyi rahatsız etmiş. Almakta emin olamadığım monitör. Ben de ondan Lenovo G24-20 almayı düşünüyorum.
Bunu viewsonic yetkilileri normal kabul ediyor. İps panelde bu hızları yakalamak tn/va panele göre daha zor olduğundan ufak tefek farklılıklar olabilir.

Bunu viewsonic yetkilileri normal kabul ediyor. İps panelde bu hızları yakalamak tn/va panele göre daha zor olduğundan ufak tefek farklılıklar olabilir.
Parlaklık düşüşü fazla olduğu için çoğu kullanıcı kullanmıyormuş 1 ms ayarını. Kullanıcı yorumlarından çıkardım bu yorumumu. 1 ms kullanmıyorsan acaba monitör kaç ms veriyor? Bir de sRGB %120 bence fazla bir değer. %100 üstü pazarlama taktiği falan olduğunu düşünüyorum.

Parlaklık düşüşü fazla olduğu için çoğu kullanıcı kullanmıyormuş 1 ms ayarını. Kullanıcı yorumlarından çıkardım bu yorumumu. 1 ms kullanmıyorsan acaba monitör kaç ms veriyor? Bir de sRGB %120 bence fazla bir değer. %100 üstü pazarlama taktiği falan olduğunu düşünüyorum.
Asıl pazarlama taktiği aldığınız monitörün yanında 1 ms (mprt) yazması hocam. Mprt birimi tepki süresi değildir. Gerçek 1 ms monitör istiyorsanız 1 ms (gtg) yazanlara bakacaksınız. Çoğu insan bunları bilmiyor.

Hocam bu monitörü kullanıyorum yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 0.5 ms olayı yalan oraya öyle yazmışlar fakat 1ms yazıyor kutusunda monitör 165Hz olabiliyor direk Windows'tan monitörün arayüzünde Crosshair falan yok ve biraz kötü ama ekran kalitesi güzel sağ sola ayarlanmıyor ama yukarı aşağı ve belli derecelerde öne ve arkaya gidiyor hemen hemen ASUS'la aynı ama attığınız VA panel ise Lenovo daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı