ASUS TUF Gaming VG249Q1A iyi mi?

@Rtx 2080 i9 9990K hocamız önce ölü piksel sonra sıkışmış piksel sorunları yaşadı. İsmini hatırlayamadığım bir üye de ölü piksel sorunları yaşadı. @Saint Lucia hocam daha etkili bir şekilde anlatabilir size.
Tamam da işte, 1-2 kişi ölü piksel sorunu yaşadı diye komple TUF Gaming monitörler kronik sorunlu abi alınmaz diyemezsiniz. Ona bakarsanız çoğu monitörde ölü piksel yaşayan var. Dediğim gibi şans meselesi. Kaderde varsa istediğin monitörü al gelip seni bulacak o ölü piksel.
 
@Tibet Ulubey hocamız önce ölü piksel sonra sıkışmış piksel sorunları yaşadı. İsmini hatırlayamadığım bir üye de ölü piksel sorunları yaşadı. @Saint Lucia hocam daha etkili bir şekilde anlatabilir size.
Ölü piksel yok. Sıkışmış piksel var 1 adet. Ancak fiziki veya fiziki olmayan müdahaleler ile düzeltilebilir.
 
Ben Vizyon bilgisayarı tanımıyorum. Satışları ve müşteri ile alakalı nasıldır bilemem.
Bu bütçede ki TUF serisi elle tutulur monitörler değiller. Monitörden aşırı bir beklentisi olmayanların kullanacağı çaptalar.
Tercih edin ya da etmeyin. Üst model monitör almadıkça çoğu aynı kalitede ki ürünler.
Satıcı sorunlu ürüne destek versin yeter.
 
27 inc QHD modelini kullanıyorum. Ölü piksel var 1 adet. Aslında tüm monitörler ile aynı ihtimalde ölü piksel çıkıyor ama Asus 3-4 piksel den aşağı olanları garanti kapsamına almıyor. O yüzden Asus monitörleri ölü piksel ile konuşuluyor. Ölü piksel ekranın en ucunda olduğu için gözüme hiç gelmiyor. Onun dışında gayet gayet memnunum. Koyulacak tüm özellikleri koymuşlar full+full bir monitör.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı