ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8" alınır mı?

İndirimi kaçırdım şu an monitör bulamıyorum alacak. Alanlara hayırlı olsun. Darısı benim gibi alamayanlara İnşaAllah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün bu sürecin yaklaşık 20 iş günü içerisinde tamamlanması gerekiyor diye biliyorum. Umarim daha kısa sürede süreç tamamlanır.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için .:)
İndirimi kaçırdım şu an monitör bulamıyorum alacak. Alanlara hayırlı olsun. Darısı benim gibi alamayanlara inşallah.
İyi ki almadın kardeş. Sorunlu çok. Değişime verdim.
Özellik olarak harika görünüyor. Fiyatı da gayet iyi. Üzmez gibi duruyor.
Üzdü hacim. oyun oynuyorsun, ekranın sol tarafı karanlık yerlerde sarı bir renge bürünüyor. Değişime yolladım bakalım ne olacak?

Benim aldığım monitörde de aynı sıkıntı çıktı. Belirli bir düzeyde olsa kabul edebilirdim ama oldukça fazla geldi. İncehesap ile iletişime geçip monitörü göndereceğim. ☹️

Benim aldığım monitörde de aynı sıkıntı çıktı. Belirli bir düzeyde olsa kabul edebilirdim ama oldukça fazla geldi. İncehesap ile iletişime geçip monitörü göndereceğim. ☹️
İndirim gecesinden mi aldınız siz de? Ben değişime yolladım.
Benim de çok kötüydü. Oyun oynamaya çalıştım. Ekranın o kısmı gözümü alıyordu, az olsaydı sorun yok ama oldukça fazla.

İndirim gecesinden mi aldınız siz de? Ben değişime yolladım.

Benim de çok kötüydü. Oyun oynamaya çalıştım. Ekranın o kısmı gözümü alıyordu, az olsaydı sorun yok ama oldukça fazla.
Evet indirim gecesinden almıştım. Genel renklerde bir sıkıntı yok ama film ve dizilerde karanlık sahnelerde, oyunların karanlık yerlerinde gözüme çok takılıyor. Sol alt taraf ciddi anlamda sağ tarafa göre farklı.

Evet indirim gecesinden almıştım. Genel renlerde bir sıkıntı yok ama film ve dizilerde karanlık sahnelerde, oyunların karanlık yerlerinde gözüme çok takılıyor. Sol alt taraf ciddi anlamda sağ tarafa göre farklı.
İade mi, değişim mi düşünüyorsunuz? Ben değişime yolladım.

Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1ms 165Hz FreeSync Premium IPS Full HD Gaming Monitör - incehesap.com arkadaşlar bu monitör nasıl? Bugün 1500₺'ye aldim. 1800 liraya Gamepower 27 inç 165 Hz vardı almadım, sizce yanlış mı yaptım?
Yükseklik ayarı ve ergonomisi ile ben bu modeli tercih ederdim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı