ASUS TUF Gaming VG249Q1R 23.8" alınır mı?

Ben de yeni aldım monitörü 2-3 gün oluyor. Işık sızması sağ tarafta yok denecek kadar az; yaklaşıp dikkatli bakmadan göremiyorum. Ölü piksel çıkmadı zaten ve monitör 1500TL için gayet yeterli, tabii şans işi biraz da bunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bilgin var mı, test edip alabiliyor muyuz? Çünkü ben de alacağım MediaMarkt'tan.
Geçen gün gidip konuştum. Sanırım ürünü aldıktan sonra mağazada açıp test edebiliyormuşuz ama bizim böyle bir hizmetimiz yok kendiniz test edersiniz bir sorun olursa değişim sağlarız dedi çalışan arkadaş.
 
Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Sadece display port kablosu 165 hz’i almak için yeterli mi yoksa yanında illa 165 hz destekleyen bir hdmi kablosu almam lazım mı? Demek istediğim tek display port kablolu kullanabiliyor muyum?
 
Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Sadece Display Port kablosu 165 Hz’i almak için yeterli mi yoksa yanında illa 165 Hz destekleyen bir HDMI kablosu almam lazım mı? Demek istediğim tek Display Port kablolu kullanabiliyor muyum?

Ben aldığımda yanında Display Port kablosu ile geldi. 165 Hz seçeneği Display Port kablosu ile aktif edilebiliyor.
 
Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum. Sadece display port kablosu 165 hz’i almak için yeterli mi yoksa yanında illa 165 hz destekleyen bir hdmi kablosu almam lazım mı? Demek istediğim tek display port
Ben aldığımda yanında Display Port kablosu ile geldi. 165 Hz seçeneği Display Port kablosu ile aktif edilebiliyor.
Ekstradan hdmi takmama gerek yok yani?
 

Geri
Yukarı