ASUS TUF Gaming VG249Q3A 180Hz alınır mı?

Eren Aktas

Kilopat
Ürünü aldınız mı? Almadıysanız aynı üründen kullanıyorum bende Vatan Bilgisayar'dan aldım. Alırken ölü piksel testi yapmıştık. Memnunum tavsiye ederim.

Ürünü aldınız mı? Almadıysanız aynı üründen kullanıyorum bende Vatan Bilgisayar'dan aldım. Alırken ölü piksel testi yapmıştık. Memnunum tavsiye ederim.

Merhaba ürüne sahibim bende vatandan aldım ölü piksel ghosting vs yok, 144 ile 180Hz arasındaki fark aşırı fazla. İkimizede hayırlı olsun:D

Memnunum hatta YouTube'da hiç videosu yok diye çekip atmştm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS ile Lenovo arasında kaldım. Lenovo gibi ASUS TUF da mı 165'ten OC ile 180 oluyor? Ek olarak ghosting muhabbetinden çok anlamıyorum hangisi daha az ghostinge sahip. Yarın alacağım artık bir karar vermem gerekiyor. yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden

ASUS ile Lenovo arasında kaldım. Lenovo gibi ASUS TUF da mı 165'ten OC ile 180 oluyor? Ek olarak ghosting muhabbetinden çok anlamıyorum hangisi daha az ghostinge sahip. Yarın alacağım artık bir karar vermem gerekiyor. yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Lenovo.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı