ASUS TUF Gaming VG24vq.
Merhaba arkadaşlar, bu ürünü almak istiyorum. Sistem özelliklerim 8 GB 1600MHz RAM 1050 Ti i5 4590 işlemci ASUS HM81-K anakart 500W PSU var. Çok anlamadığım için tüm özellikleri yazdım. Sizce bu 165Hz monitör ile ekran kartım görüntü yırtılması falan olmadan düzgünce çalışır mı? Veya 165Hz aldık diyelim 144Hz ile kullanma seçeneğim var mı? Yorumlarınızı bekliyorum iyi sosyaller.
Csgo, agario ile çalıştıracağım 165fps alamazsam herhangi bir sıkıntı yaratır mı peki anlamadığım şekilde asus 165hz monitörler rampage 144hz ile aynı fiyata satılıyor.
Csgo, agario ile çalıştıracağım 165fps alamazsam herhangi bir sıkıntı yaratır mı peki anlamadığım şekilde asus 165hz monitörler rampage 144hz ile aynı fiyata satılıyor.
Hocam bunlar TN panel, bu bütçeye İPS panel bakın derim. TN panelin parlaklığı düşük olur, yanlardan kararma yapar. İPS panel ise parlaktır, renkler canlıdır, yanlardan asla kararma yapmaz.
Hocam bunlar TN panel, bu bütçeye İPS panel bakın derim. TN panelin parlaklığı düşük olur, yanlardan kararma yapar. İPS panel ise parlaktır, renkler canlıdır, yanlardan asla kararma yapmaz.