ASUS TUF Gaming VG27AQ3A monitor alınır mı?

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Bu linkteki monitor alınır mı? Önerir misiniz? Max 8500 TL civari olacak 2K, VESA uyumlu ve hoparloru olan bir model bakiyorum. Bu en uygunu geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler hocam yorumunuz için

Hocam merhaba. Aldınız mı? Birkaç sorum var da cevaplarsanız sevinirim.

Hoparlör dahil mi?
Oyun için uygun mu?
Bu fiyata size göre daha iyisi var mı?
Pişman eder mi?

Cevaplarsanız sevinirim bende monitör arayışı içindeyim ama hoparlörü olması benim için önemli bir özellik. Hayırlı olsun bu arada.

Hocam merhaba. Aldınız mı? Birkaç sorum var da cevaplarsanız sevinirim.

Hoparlör dahil mi?
Oyun için uygun mu?
Bu fiyata size göre daha iyisi var mı?
Pişman eder mi?

Cevaplarsanız sevinirim bende monitör arayışı içindeyim ama hoparlörü olması benim için önemli bir özellik. Hayırlı olsun bu arada.
Hocam oncelikle bir tik daha iyisi oldugu icin philips evnia 27m2n5500 modelini aldim. O yuzden detayli bir sekilde yorum yapamayacagim ASUS monitor hakkinda fakat bildigim kadariyla cevaplayayim.

Bu fiyat araligina yani 8500 civarina alinabilecek birkac monitor var bence. Biri benim aldigim Philips digeri de bu ASUS. Pisman edecegini sanmiyorum ama alip kullananlardan yorum alsan daha iyi olur tabii. Onun disinda hoparloru mevcut yaziyor. Benim aldigim Philips de hoparlor yok ancak cift monitor yaptigim icin ve diger monitorum de hoparlor oldugu icin umursamadim ben pek. Sizin icin hoparlor onemliyse bu ASUS modeli alabilirsiniz. Oyun monitoru zaten bu monitor o yuzden oyuna uygundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı