İkiside alınmaz. Bütçeniz nedir?Merhaba herkese. Başlıkta da göründüğü gibi bu iki model arasında tercih yapmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Neden alınmaz hocam? Bütçe 9 bin TL.İkiside alınmaz. Bütçeniz nedir?
İlki bayağı eski bir monitör, 2. monitörün parlaklığı ve kontrastı çöp. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.Neden alınmaz hocam? Bütçe 9 bin TL.
Eğitim indirimi kampanyasının süresinin dolma olasılığı var mı? 31 Temmuzdan sonra indirimleri görememeye başladımİlki bayağı eski bir monitör, 2. monitörün parlaklığı ve kontrastı çöp. Samsung eğitim indirimi ile 9 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin.
Evet. Arayıp sorduğumda her ay ürünlerin yenilendiğini, ayın ilk haftasında yeni ürünlere karar verildiğini söyledilerEğitim indirimi kampanyasının süresinin dolma olasılığı var mı? 31 Temmuzdan sonra indirimleri görememeye başladım
Teşekkürler.Evet. Arayıp sorduğumda her ay ürünlerin yenilendiğini, ayın ilk haftasında yeni ürünlere karar verildiğini söylediler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.