ASUS TUF Gaming VG27AQZ vs VG27AQ

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bu iki monitör arasında kaldım. İkisinin fiyat farkına bakılınca fazla geliyor. Ama aralarında watt farkı dışında bir şey bulamadım. Sizce aralarındaki fark nedir? Eğer watt farkı ise watt ne kadar önemlidir?

Son düzenleme:
Merhaba, geçen ay arkadaş için bakmıştık bu iki modelin farkı nedir diye de pek bir fark bulamadık. Hatta enerji tüketimini niye bu kadar farklı diye bakarken kendi sitesinde ikisinin de aynı değerlere sahip olduğunu gördük. Gözüken tek fark üretim yılları bir de kendi sayfasındaki içerik kısmında birinde HDMI kablosu yer almıyordu. O da VG27AQZ modeliydi yanlış hatırlamıyorsam.

Merhaba, geçen ay arkadaş için bakmıştık bu iki modelin farkı nedir diye de pek bir fark bulamadık. Hatta enerji tüketimini niye bu kadar farklı diye bakarken kendi sitesinde ikisinin de aynı değerlere sahip olduğunu gördük. Gözüken tek fark üretim yılları bir de kendi sayfasındaki içerik kısmında birinde HDMI kablosu yer almıyordu. O da VG27AQZ modeliydi yanlış hatırlamıyorsam.

Ben de çözemedim ama uygun olan monitörü satın aldım. Gelince kendim inceleyeceğim artık.

Monitör piyasasında eskiyen modeller tekrar üretilip satılabiliyor. Özelliklerinde kağıt üzerinde fark bulunmuyor fakat kullanımda fark ediyor. Sonuçta kullanıcı 2019 değil 2022 yılı üretimli cihaz almak ister. Şimdi aynı monitör seneye 2023 üretimli olarak çıksa onu tercih edersin.
Bu model 2019'da çok satmıştır tekrar piyasaya sürmüşler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör piyasasında eskiyen modeller tekrar üretilip satılabiliyor. Özelliklerinde kağıt üzerinde fark bulunmuyor fakat kullanımda fark ediyor. Sonuçta kullanıcı 2019 değil 2022 yılı üretimli cihaz almak ister. Şimdi aynı monitör seneye 2023 üretimli olarak çıksa onu tercih edersin.
Bu model 2019'da çok satmıştır tekrar piyasaya sürmüşler.

İki farkı anladım da neden yeni çıkan eskisinden daha ucuz onu çözemedim.

İki farkı anladım da neden yeni çıkan eskisinden daha ucuz onu çözemedim.

Fiyat politikası denen olay var. Yeni piyasaya sürülen ürünü üreticisi belirler fakat 3 sene geçmiş bir ürün için satıcının belirleme hakkı var. Fiyat bu yüzden farklılaşıyor. Çünkü açık piyasaya düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı