ASUS TUF Gaming VG27AQZ vs. VG27AQ1A

304664

Hectopat
İki monitörden birisini almayı düşünüyorum.

Ürünlerin hemen hemen tüm özellikleri aynı fakat VG27AQ1A 10 (8 bit+frc) 1.07milyar renk, VG27AQZ 8 bit 16.7 milyon renk sayısına sahip.
VG27AQ1A modelinde pivot özelliği yok. VG27AQZ'de ise var.

Siz olsaydınız hangi monitörü tercih ederdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pivot özelliği olmadığı için biraz şüpheyle VG27AQ1A aldım ben geçenlerde, ama ekran büyük olduğu için ihtiyaç bile duymadım.

Ek olarak, acaba hangi monitörü aldınız?

VG27AQZ aldım fakat monitörün köşelerinde ışık sızması var sanırım. Garantiye göndersem nasıl bir cevap ile karşılaşırım şuan onun düşüncesindeyim.

VG27AQZ aldım fakat monitörün köşelerinde ışık sızması var sanırım. Garantiye göndersem nasıl bir cevap ile karşılaşırım şuan onun düşüncesindeyim.
Düşünmek bile saçma. İyi bir hizmet veriyorsa hatalarını düzeltir ya garanti kapsamında değiştirir ya da iade kabul ederler. Ne cevap verirler diye düşünme bir an önce yolla.

Düşünmek bile saçma. İyi bir hizmet veriyorsa hatalarını düzeltir ya garanti kapsamında değiştirir ya da iade kabul ederler. Ne cevap verirler diye düşünme bir an önce yolla.

Resim telefonla çekildiğinden, olduğundan baya parlak göstermiş ama monitör bu şekilde.
Ustası değilim ama Glowdan daha çok bana ışık sızması gibi geldi.

Dosya Ekleri

• 20220724_023145.jpg
    20220724_023145.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 281
Resim telefonla çekildiğinden, olduğundan baya parlak göstermiş ama monitör bu şekilde.
Ustası değilim ama Glowdan daha çok bana ışık sızması gibi geldi.
Aynısı bende de var. Eğer açı değiştirince kayboluyor ve ya artıyorsa ips glowdur. Bendeki ips glow, karanlık odada korku oyunu oynarken bazen hissettiriyor, kimi monitörde az kimisinde çok var sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı