ASUS TUF Gaming VG27VQM1B ölü piksel nedeniyle iade ve monitör önerisi

oznkrnfl

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS TUF Gaming VG27VQM1B 27" 280Hz
Öncelikle merhaba. 10 Kasım'da ASUS TUF Gaming VG27VQM1B 27" 280Hz, 12 Kasım'da elime ulaştı fakat monitörde ölü piksel mi, sıkışmış piksel mi bilemediğim 2 tane piksel var. Şikayet Var üzerinden şikayet oluşturdum, kimse oralı olmadı, ne arayan var ne soran. Bu ürünü iade etsem sıkıntı çıkarırlar mı ya da iade edip ne gibi monitör bakmalıyım, öneri olarak şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-11-22 at 23.41.13.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-22 at 23.41.13.jpeg
    237,5 KB · Görüntüleme: 8
  • WhatsApp Image 2025-11-22 at qqq.jpeg
    WhatsApp Image 2025-11-22 at qqq.jpeg
    199,7 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkışmış piksel bu, ölü olsaydı tam siyah olurdu. Direkt iade oluşturun ve iade notuna ölü piksel olduğunu belirtmeden sadece iade etmek istediğinizi belirtin.

Sıkışmış piksel bu, ölü olsaydı tam siyah olurdu. Direkt iade oluşturun ve iade notuna ölü piksel olduğunu belirtmeden sadece iade etmek istediğinizi belirtin.
Trendyol üzerinden incehesap firmasından satın aldım. İade edipte geri dönmesinden çekiniyorum. Asus bile arkasında durmuyor. Aynı bölge de 3, farklı bölgede 5 tane ölü piksel istiyor.

İade edip dönmeme gibi lüksleri yok. Ben hepsiburada üzerinden zamanında aynı LG monitörü 3 defa iade etmiştim ölü piksel yüzünden 2022 de. Abimin de Benq monitorünü 4 defa değiştirdik ölü pikselden sinerji üzerinden alınmıştı ve sağlamını alabilmiştik. Çekinmeyin sadece iade edin.

İade edip dönmeme gibi lüksleri yok. Ben hepsiburada üzerinden zamanında aynı LG monitörü 3 defa iade etmiştim ölü piksel yüzünden 2022 de. Abimin de Benq monitorünü 4 defa değiştirdik ölü pikselden sinerji üzerinden alınmıştı ve sağlamını alabilmiştik. Çekinmeyin sadece iade edin.
bunu iade edip nasıl bir monitör alınabilir? curved 27,32 inç olabılır.
sistem 5700x, 5060
1080pmi 2kmı almalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı