Hocam cümleleri 3 noktadansa uzun yazıp nokta ile bitirseniz benim için çok iyi olur. Pek anlayamıyorum. Hangi laptopu kastettiniz?Arkadaşın attigi link sanirim Clevo kasa monster degil.Tek göz var...
çok bilgi sahibi değilim hocam kasalar hakkındaArkadaşın attigi link sanirim Clevo kasa monster degil.Tek göz var...
Tamam pardon.Yani diyorum ki ilk atilan linkte asus mi monster mi diye soruluyor.Monster Togfang kasa sanirim onu diyorum çünkü monstera tikladigimda iki cizgili degil laptop tek göz var sadece.Hocam cümleleri 3 noktadansa uzun yazıp nokta ile bitirseniz benim için çok iyi olur. Pek anlayamıyorum. Hangi laptopu kastettiniz?
Hocam agresif bir tavırda söylemek istememiştim. Asıl ben özür dilerimTamam pardon.Yani diyorum ki ilk atilan linkte asus mi monster mi diye soruluyor.Monster Togfang kasa sanirim onu diyorum çünkü monstera tikladigimda iki cizgili degil laptop tek göz var sadece.
Yok rica ederim ne demek.Hocam agresif bir tavırda söylemek istememiştim. Asıl ben özür dilerim![]()
Clevo kasalar genellikle en fazla sorunu barındıranlar oluyor. Tongfang'de daha az.çok bilgi sahibi değilim hocam kasalar hakkında
Clevo kalitesiz, uzak durun.çok bilgi sahibi değilim hocam kasalar hakkında
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.