IperN
Hectopat
Sadece şunu söyleyebilirim genel olarak baktığımızda bu model yeni bir model internette de videosunu göremezsiniz bu modelde ısı boruları bulunuyor ASUS TUF 1660 Ti'da yok ısı boruları ASUS TUF 1660'da da bulunmuyor yani ASUS bu ekran kartına ısı borusu koymuş o yüzden ısınmaz diyorum lütfen genel bilgilerle insanları yanıltmayın biraz araştırın firmalar bazen kötü olan serilerde değişikliğe gidebiliyor. Amaç sizi kötülemek ya da yadırgamak değil kesinlikle lütfen yanlış anlamayın ASUS ısı borusu koymuş bu ekran kartına o yüzden ısınmaz diyorum ama bakalım testlerde ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak bu arada kartın yeni olduğunu söylemem internette daha hiç videosu olmadığına karşılık böyle bir şey dedim ne zaman çıktı bilemem.
ama ısınma genel bir sorun ise bir şey diyemem tabiiSadece şunu söyleyebilirim genel olarak baktığımızda bu model yeni bir model internette de videosunu göremezsiniz bu modelde ısı boruları bulunuyor ASUS TUF 1660 Ti'da yok ısı boruları ASUS TUF 1660'da da bulunmuyor yani ASUS bu ekran kartına ısı borusu koymuş o yüzden ısınmaz diyorum lütfen genel bilgilerle insanları yanıltmayın biraz araştırın firmalar bazen kötü olan serilerde değişikliğe gidebiliyor. Amaç sizi kötülemek ya da yadırgamak değil kesinlikle lütfen yanlış anlamayın ASUS ısı borusu koymuş bu ekran kartına o yüzden ısınmaz diyorum ama bakalım testlerde ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak bu arada kartın yeni olduğunu söylemem internette daha hiç videosu olmadığına karşılık böyle bir şey dedim ne zaman çıktı bilemem.
Son düzenleme: