ASUS TUF GTX 1660 Super alınır mı?

Sadece şunu söyleyebilirim genel olarak baktığımızda bu model yeni bir model internette de videosunu göremezsiniz bu modelde ısı boruları bulunuyor ASUS TUF 1660 Ti'da yok ısı boruları ASUS TUF 1660'da da bulunmuyor yani ASUS bu ekran kartına ısı borusu koymuş o yüzden ısınmaz diyorum lütfen genel bilgilerle insanları yanıltmayın biraz araştırın firmalar bazen kötü olan serilerde değişikliğe gidebiliyor. Amaç sizi kötülemek ya da yadırgamak değil kesinlikle lütfen yanlış anlamayın ASUS ısı borusu koymuş bu ekran kartına o yüzden ısınmaz diyorum ama bakalım testlerde ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak bu arada kartın yeni olduğunu söylemem internette daha hiç videosu olmadığına karşılık böyle bir şey dedim ne zaman çıktı bilemem.
Sadece şunu söyleyebilirim genel olarak baktığımızda bu model yeni bir model internette de videosunu göremezsiniz bu modelde ısı boruları bulunuyor ASUS TUF 1660 Ti'da yok ısı boruları ASUS TUF 1660'da da bulunmuyor yani ASUS bu ekran kartına ısı borusu koymuş o yüzden ısınmaz diyorum lütfen genel bilgilerle insanları yanıltmayın biraz araştırın firmalar bazen kötü olan serilerde değişikliğe gidebiliyor. Amaç sizi kötülemek ya da yadırgamak değil kesinlikle lütfen yanlış anlamayın ASUS ısı borusu koymuş bu ekran kartına o yüzden ısınmaz diyorum ama bakalım testlerde ne gibi sonuçlar ortaya çıkacak bu arada kartın yeni olduğunu söylemem internette daha hiç videosu olmadığına karşılık böyle bir şey dedim ne zaman çıktı bilemem.
ama ısınma genel bir sorun ise bir şey diyemem tabii

Son düzenleme:

Ama ısınma genel bir sorun ise bir şey diyemem tabii

Aynen bunda ısı boruları var ve şu an 70 dereceyi geçtiğini görmedim ASUS TUF GTX 1660 SUPER in.

ben bulamıyorum link atar mısınız ?
UV rehberimi ?
kendi açtığım bir konu vardı ben böyle 5 derece düşürdüm.

Uv rehberi mi?
Kendi açtığım bir konu vardı ben böyle 5 derece düşürdüm.

Bu ekran kartı sizde var mı? Varsa hangi kasayla ne kadar derece alıyorsunuz? Bir de bu ekran kartı sizde yoksa tahmini ne zaman sıcaklık testleri internete düşer?

Bu ekran kartı sizde var mı? Varsa hangi kasayla ne kadar derece alıyorsunuz? Bir de bu ekran kartı sizde yoksa tahmini ne zaman sıcaklık testleri internete düşer?
Şuan Asus Tuf Gtx 1660 Super var. Kasam Corsair Carbide Spec Delta RGB. 70 dereceyi geçmiyor şuan UV ile.

Şu an ASUS TUF GTX 1660 Super var. Kasam Corsair Carbide Spec Delta RGB. 70 dereceyi geçmiyor şu an uv ile.

HMM uv ile 70 dereceyi geçmiyor diyorsunuz o zaman Spec Delta'yı boşveip MB520 500W 80+ kasayı almak daha mantıklı olur o halde değil mi? Sistem olarak Cherry supreme tercih ettim.
HMM uv ile 70 dereceyi geçmiyor diyorsunuz o zaman Spec Delta'yı boşveip MB520 500W 80+ kasayı almak daha mantıklı olur o halde değil mi? Sistem olarak Cherry supreme tercih ettim.
yani şey anlamında sizin taş gibi kasanız var benim tercih ettiğim kasa olarak 1 tane ne olduğu belirsiz bir fan o yüzden dedim

Araştırdım hava akışı falan iyi diyorlar tercih sizin kendi bütçenize görünüş zevkinize göre Spec Delta yada MB520 alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı