Reddit üzerinde pek çok kişi aynı sorundan muzdarip olduğunu paylaşmış. Servis son çare sanırım hocam senin için.
ASUS üzerinden fotoğrafı ekleyip sorunu detaylı olarak anlatarak form açtım. Destek veya tamir talep ettim. Eğer uzaktan çözebilirlerse hallolur.
Donanımsal ise servise alırlar.
Benim tahminim donanımsal. Bende ekran kartı tamircisiyim. Mesela LED ampullerde de bir tanesi arıza yapınca ampul çalışmıyor. Tek LED'i kısa devre yapıp diğerlerinin çalışmasını sağlıyoruz. Bu sefer diğerlerine daha fazla yük biniyor. Ömrü kısalıyor.
Klavye LED'lerinde de bir iki arızalı LED diğerlerine az da olsa yük bindirebilir.
Not: Bu arada klavye ışığını %100 de kullanmışım fark etmeden. 75 yapmak lazım en fazla yani sona dayamak ömrü azaltacaktır. Pek de fark olmuyor ışık olarak. Hatta yüzde 50 bile çok iyi.
Tabii ki 3 yıl garanti veriyorlarsa 3 yıl boyunca %100 ışıklı halde bile bozulmaması lazımdır orası ayrı.
FN+ sağ - sol yon tuşları ile makro da olsa dahi renkleri değişmesi gerekiyor. Tek renk modunu seçip sarıya çevirebilirsin. Bunlar olmazsa destekden önce buraya mail at.
İncehesap a yazdım ücretsiz gönderdim 1 hafta sürmeden yeni klavye gönderildi distribütörde değiştirildi yenisi ile. Yani bu tarz sorum yaşayanlar garanti kapsamında değişim talep ederler tamir etmeye uğraşmıyorlar.
Konu çözüldü.
FN+ sağ - sol yon tuşları ile makro da olsa dahi renkleri değişmesi gerekiyor. Tek renk modunu seçip sarıya çevirebilirsin. Bunlar olmazsa destekden önce buraya mail at.
İncehesap a yazdım ücretsiz gönderdim 1 hafta sürmeden yeni klavye gönderildi distribütörde değiştirildi yenisi ile. Yani bu tarz sorum yaşayanlar garanti kapsamında değişim talep ederler tamir etmeye uğraşmıyorlar.
Konu çözüldü.
İncehesap'a yazdım ücretsiz gönderdim 1 hafta sürmeden yeni klavye gönderildi distribütörde değiştirildi yenisi ile. Yani bu tarz sorum yaşayanlar garanti kapsamında değişim talep ederler tamir etmeye uğraşmıyorlar.
Konu çözüldü.