- Makaleler
- 51
Rica ederim, hayırlı olsun.Anladım o zaman CK530 alacağım yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
@TÇB sana da nasip olur umarım.
Rica ederim, hayırlı olsun.Anladım o zaman CK530 alacağım yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Nerde övülüyor redditte ttc switchler? Aksine bilgi yada inceleme bulmak çok zor.Hayırlı olsun şimdiden. Kalitesi hakkında bir bilgim yok ama fiyatına göre gayet güzel bir ürüne benziyor. TTC'yi zamanında araştırmıştım. Reddit'te çok övülüyordu.
TTC Switchlerin satıldığı bir site vardı, orada yazıyordu bütün bilgileri.Nerde övülüyor redditte TTC switchler? Aksine bilgi yada inceleme bulmak çok zor.

www.kitguru.net

www.kitguru.net
				Bulunmuyor çünkü fazla bilgi yok. Attığın konularda da benzer şeyler söylenmiş zaten baktıysan eğer.
Geleceğine dair bir bilgi var mı? Beklemeye değer mi?Aorus K1 en iyisi gibi.
Şu an Red Switch versiyonu stokta yok ama gelince alabilirsiniz;

XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.570,62 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 hafta önce İncehesap'ta vardı. Ne zaman gelir bilemeyiz.Geleceğine dair bir bilgi var mı? Beklemeye değer mi?
Oradan satın alan herkese blue switch gönderildi. Forumda konusu mevcut. (Ben de onlardan biriyim.)2 hafta önce İncehesap'ta vardı. Ne zaman gelir bilemeyiz.
O zaman Türkiye'ye gelir mi bilemiyorum.Oradan satın alan herkese blue switch gönderildi. Forumda konusu mevcut. (Ben de onlardan biriyim.)
Tahminimce gelmez, firmalar nedendir bilinmez red switchi Türkiye'ye getirmeyi tercih etmiyor.O zaman Türkiye'ye gelir mi bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.