Tam tutuş diye bir şey yok, attığım konuya bakarak söyler misin?
Fingertip ve claw.
Tam tutuş diye bir şey yok, attığım konuya bakarak söyler misin?
Fingertip ve claw.
Tam tutuş diye bir şey yok, attığım konuya.
![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunlar olabilir ama qc sorunları çıkabilir.![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sensör focus Pro'dan iyi mi ve benim elim DeathAdder v3'e olur mu?
Düz modeli focus Pro ile aynı ama HS modeli daha iyi.
DeathAdder V3 claw için olur, fingertip de de şansı var.
Sanırım siz tanınmış bir marka almak istiyorsunuz, önereyim hemen.
Promosyon ile 2000 TL gibi bir şey.Elektronik: ASUS okula dönüş geri ödeme kampanyası
@Yağız Özel hocamdan gördüm ve inceledim. Özellikle 2000 TL bütçelerde tekrardan Gladius 3 aimpoint önereceğiz gibi duruyor. https://promotion.asus.com/tr/tr/back-to-schoolwww.technopat.net
Hocam aynen ya biraz marka peşinde koşuyorum hoş değil ama yani ATK hiç görmediğim için güven vermedi şimdi bunlarada bir bakacağım ona göre karar veririm artık.
Düz modeli focus Pro ile aynı ama HS modeli daha iyi.
DeathAdder V3 claw için olur, fingertip de de şansı var.
Sanırım siz tanınmış bir marka almak istiyorsunuz, önereyim hemen.
Promosyon ile 2000 TL gibi bir şey.Elektronik: ASUS okula dönüş geri ödeme kampanyası
@Yağız Özel hocamdan gördüm ve inceledim. Özellikle 2000 TL bütçelerde tekrardan Gladius 3 aimpoint önereceğiz gibi duruyor. https://promotion.asus.com/tr/tr/back-to-schoolwww.technopat.net
DeathAdder V3 ile ROG Gladius 3'ün boyutu aynı mı hemen hemen.
Sıkıntı yok zaten attığım mouse yapı kalitesi olarak önde, sadece fingertip tutuş için pek uygun değil o da sorun olmaz herhalde.
Bu eski ve sorunlu versiyonu, yeni versiyonunun incelemesi yok.![]()
ASUS ROG Gladius III Wireless Review
The ASUS ROG Gladius III Wireless is a right-handed, wireless gaming mouse with two buttons on its left side. It's suitable for most hand sizes, but small hands ...www.rtings.com
Bu arada attığım ASUS farenin bazı mousepadleri okumadığını bilerek alın![]()
Sıkıntı yok zaten attığım mouse yapı kalitesi olarak önde, sadece fingertip tutuş için pek uygun değil o da sorun olmaz herhalde.
Bu eski ve sorunlu versiyonu, yeni versiyonunun incelemesi yok.![]()
ASUS ROG Gladius III Wireless Review
The ASUS ROG Gladius III Wireless is a right-handed, wireless gaming mouse with two buttons on its left side. It's suitable for most hand sizes, but small hands ...www.rtings.com
Bu arada attığım ASUS farenin bazı mousepadleri okumadığını bilerek.
Gladius 3 eksileriTamam son kez soruyorum sence deathadderv3 mü yoksa Gladius 3 mü sen neyi söylersen onu alacağım ama hangisi daha iyi biraz acıklarsan iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.